Εμπειρία χρήσης Removio

Εμπειρία με το Removio από τη Rita, ΗΠΑ

Μόλις συνειδητοποίησα ότι είχα ένα κονδυλωμάτων στα χέρια μου, τρόμαξα. Δεν το έκανα θεραπεία για πολύ καιρό γιατί πίστευα ότι θα φύγει από μόνο του. Αλλά η μυρμηγκιά συνέχιζε να μεγαλώνει και έζησα έτσι για ενάμιση χρόνο.

Η εμπειρία της rita Removio

Ήταν τρομερό, συνέχισα να προσπαθώ να κόψω την κορυφή, να βγάλω τις σκούρες κλωστές που ήταν μέσα, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Ένιωσα άρρωστος και το μισούσα, αλλά περίμενα και δεν έκανα τίποτα σημαντικό.

Μετά ήταν άλλα 2! Μετά παρήγγειλα το Removio, το χρησιμοποίησα όπως λέει στο πακέτο και χθες τα κονδυλώματα είχαν φύγει εντελώς! Πήδηξα από χαρά! Απομένουν μόνο δύο μικρές, ελάχιστα αισθητές κηλίδες, αλλά συνεχίζω να χρησιμοποιώ αυτό το υπέροχο υπερδραστικό τζελ ενάντια σε όλους τους τύπους θηλωμάτων και κονδυλωμάτων. Και όταν όλα έχουν θεραπευτεί, τα δάχτυλά μου θα είναι ξανά τέλεια.

Εμπειρία με το gel Removio από το Aidan της Αυστραλίας

Για αρκετά χρόνια πήγαινα στο γιατρό, όπου προσπάθησα αρκετές φορές να απαλλαγώ από θηλώματα με λέιζερ, αλλά σημείωσαν πρόοδο.

Removio δεύτερη εμπειρία

Πρέπει να πω ότι η θεραπεία με λέιζερ είναι μια αρκετά επώδυνη εμπειρία και πολύ ακριβή. Βρήκα το τζελ Removio στο διαδίκτυο και σκέφτηκα ότι ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε. Μάλιστα, σίγουρα θα είναι φθηνότερο από τις μεθόδους που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν θα είναι χειρότερο, αφού η σύνθεση είναι απολύτως φυσική.

Πριν χρησιμοποιήσω το προϊόν, μελέτησα όλες τις κριτικές σχετικά με αυτό που βρήκα. Γενικά άρεσε στον κόσμο το προϊόν, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα σε θαύμα. Ωστόσο, ήδη από την τρίτη μέρα της θεραπείας μου ένιωσα ότι το θηλώμα μου είχε μαλακώσει. Και μετά από δύο εβδομάδες έφυγε. . . όλα έφυγαν εντελώς - γρήγορα και χωρίς πόνο. Εδώ και αρκετούς μήνες είμαι χαρούμενος κάθε φορά που πηγαίνω στον καθρέφτη - δεν υπάρχουν νέα θηλώματα! Δεν είναι θαύμα;!