Κριτικές Papillor

 • Raul
  Έπρεπε να προσπαθήσω πολλοί τρόποι για να απαλλαγούμε από κονδυλώματα, αλλά, δυστυχώς, πάντα ήρθε πίσω. Όπως ήμουν σε αναμονή για την ημέρα όταν θα ξύπνησα χωρίς θηλώματα ... Επιτέλους ήρθε η μέρα, γιατί βρήκα το καλύτερο φάρμακο Papillor. Μετά από λίγες μέρες βλέπουμε ένα πραγματικό αποτέλεσμα!
  Papillor
 • Xeyale
  Κρέμα Papillor με βοήθησε πολλές φορές, και πάντα αποτελεσματική. Στην αρχή υπέφερα από θηλώματα. Παρήγγειλα την κρέμα γάλακτος και την τρίτη ημέρα, μετά την πρώτη χρήση, ξέχασα για το πρόβλημα. Ούτε θηλωμάτων ούτε το σημάδι από αυτό. Μετά από αυτό είχα μια πελματιαία κονδυλωμάτων. Μετά από 2 εβδομάδες είχε φύγει. Έτσι είναι, φίλοι μου!
  Papillor
 • Elif
  Θηλωμάτων είναι τρομερό, και όποιος πάσχει από αυτούς ξέρει τι επιπλοκές μπορεί να προκαλέσει. Γι ' αυτό είμαι χαρούμενος που βρήκα αυτό το προϊόν στο Διαδίκτυο, και με βάση τις θετικές συστάσεις αγόρασα. Κρέμα Papillor παραδόθηκε πολύ γρήγορα και αμέσως δοκιμάσει. Έχουν περάσει μόνο 3 μέρες, αλλά μπορώ ήδη να δω τη διαφορά, είναι απίστευτο!
  Papillor
 • Δημήτριος
  Είμαι τόσο χαρούμενος που επιτέλους έχω κονδυλώματα ή θηλώματα. Πολέμησα μαζί τους για μήνες, και τώρα δεν φαίνεται να έχουν κερδίσει. Νομίζεις ότι πέρασα θεραπεία πολύ χρόνο και χρήματα για να κάνει επώδυνες διαδικασίες; Όχι μόνο αυτή η κρέμα Papillorκαι δούλεψε! Εδώ, ακόμη δεν είναι απαραίτητη, απλά να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας.
  Papillor
 • Σοφία
  HPV είναι ένα σοβαρό θέμα και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Αυτό είναι γιατί έψαχνα μια λύση αμέσως, όταν το πρώτο κόμπο, δεν ήθελα επιπλοκές. Κρέμα Papillor Ήμουν σε θέση να εξαλείψει εντελώς τους, και μέσα σε λίγους μήνες ήμουν μια χαρά! Χαίρομαι πολύ που αυτό το ζήτημα επιλύθηκε τόσο γρήγορα, και το πιο σημαντικό — χωρίς πόνο.
  Papillor
Εκτίμηση Papillor
4.4
19