ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Θεραπεία των κονδυλωμάτων με λαϊκές θεραπείες

Πρέπει να πληρούνται δύο προϋποθέσεις για την εμφάνιση κονδυλωμάτων: ότι το αίμα ενός ατόμου έχει μολυνθεί από τον ιό του ανθρώπινου θηλώματος (το λεγόμενο HPV - ανθρώπινος θηλώματος ιού) και ότι η ασυλία του είναι εξαιρετικά εξασθενημένη.

Μια πτώση στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους, όπως ακριβώς η μόλυνση με έναν ιό μπορεί να προκύψει με διαφορετικούς τρόπους και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο - η εμφάνιση κονδυλωμάτων που πρέπει να καταπολεμήσετε. Μερικές φορές με λαϊκές θεραπείες.

Η παραδοσιακή ιατρική έχει μακρά ιστορία, αλλά συχνά χάνει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με τις σύγχρονες μεθόδους.

Το ζήτημα της αποτελεσματικότητας της παραδοσιακής ιατρικής

Η θεραπεία των κονδυλωμάτων με λαϊκές θεραπείες διεξήχθη από τους προγόνους μας πολύ πριν από την επίσημη ιατρική αναγνώρισε τέτοιες αυξήσεις στο δέρμα ως ιατρικό πρόβλημα και ακόμη και πριν εμφανιστούν οι όροι κρυοαφαίρεση και έκθεση με λέιζερ. Τα κονδυλώματα έχουν αντιμετωπιστεί με διάφορες λοσιόν, εγχύσεις, λουτρά και κομπρέσες, και στον σύγχρονο κόσμο αυτές οι συνταγές εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται.

Είναι αποτελεσματική αυτή η θεραπεία;

Όχι πάντα και υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για αυτό:

 • Το σώμα κάθε ατόμου είναι ατομικό: το επίπεδο ανάπτυξης του ιού και ο τύπος του (στέλεχος) μπορεί να είναι διαφορετικό, επομένως μπορεί να μην είναι κατάλληλο για μια τέτοια θεραπεία για κονδυλώματα που βοήθησαν έναν άλλο.
 • Ένα σύγχρονο άτομο μπορεί να είναι αλλεργικό σε οποιοδήποτε συστατικό λαϊκής ιατρικής που προστίθεται στο φάρμακο για θηλώματα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση προβλημάτων με συσσώρευση.
 • οι παραμελημένοι σχηματισμοί που έχουν αρχίσει να εκφυλίζονται σε κακοήθη κύτταρα δεν έχουν νόημα να τα αφαιρέσετε με λαϊκές μεθόδους, καθώς δεν θα σταματήσει την παθολογική διαδικασία ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος - μελανώματος.

Αυτό είναι σημαντικό!Ο καθένας μπορεί να επιλέξει εάν θα εμπιστευτεί την εναλλακτική ιατρική. Ωστόσο, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό που θα προτείνει τη σωστή απόφαση και να προειδοποιεί για μέτρα με σοβαρές συνέπειες στην υγεία.

Λαϊκές θεραπείες για κονδυλώματα

Όταν ρωτάτε πώς να θεραπεύσετε τα κονδυλώματα, υπάρχουν μερικές από τις πιο κοινές λαϊκές θεραπείες.

Μεγαλύτερη celandine

Ο χυμός Celandine αφαιρεί την ανάπτυξη του δέρματος ανώδυνα και αποτελεσματικά.

 1. Πάρτε φρέσκο ​​χυμό (για να το εκχυλίσετε, πρέπει να κόψετε το στέλεχος του φυτού στο πιο παχύ σημείο) και να γράψετε τον κονδυλώματος με το εκτεθειμένο περιεχόμενο.
 2. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως και τέσσερις φορές την ημέρα για 3 εβδομάδες.
 3. Στο τέλος της θεραπείας, η εκπαίδευση θα πρέπει να γίνει μαύρη και να πέσει.

οξικό οξύ

Το οξικό οξύ πρέπει να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή ως αφαίρεση κονδυλωμάτων. Εάν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα.

 1. Για να αποφευχθεί η καταστροφή του υγρού δέρματος από το οξύ, ο επόμενος χώρος γύρω από τον τυφλοπόντικα πρέπει να σφραγιστεί με ταινία πριν από την εφαρμογή.
 2. Πάρτε αλεύρι στην άκρη ενός μαχαιριού και ανακατέψτε το με 2-3 σταγόνες οξικού οξέος έως ότου σχηματιστεί μια ζύμη σύνθεση. Εφαρμόστε τον στον κονδυλώνα και μετά καλύψτε τον με έναν αποστειρωμένο επίδεσμο.
 3. Ένα φρέσκο ​​μείγμα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά στο σχηματισμό. Μετά από λίγες μέρες, αρχίζει να πεθαίνει και να στεγνώνει.

Σκόρδο

Ισχυρός αντιιικός και αντισηπτικός παράγοντας, φυσικός ανοσοδιαμορφωτής και αντιβιοτικό.

 1. Προετοιμάστε κουάκερ από σκόρδο (τρίψτε 2 δόντια σε τρίφτη) και φυτικό λάδι (2-3 σταγόνες).
 2. Εφαρμόστε το μείγμα στον κονδυλωτή, καλύψτε το με πλαστικό περιτύλιγμα και αφήστε το για 20 λεπτά. Μετά την ημερομηνία λήξης, επιχρίστε την περιοχή με την κρέμα μωρού.
 3. Εάν κάνετε τη διαδικασία κάθε δεύτερη μέρα σε ένα μήνα, ακόμη και ένας μεγάλος σχηματισμός θα στεγνώσει και θα πέσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρό, φρέσκο ​​χυμό σκόρδου.

κρεμμύδια

Ένα λαχανικό έχει ιδιότητες παρόμοιες με το σκόρδο.

 1. Ξεφλουδίστε το κρεμμύδι, ψιλοκόψτε το και ρίξτε το ξίδι μηλίτη μήλου σε γυάλινο δοχείο. Εάν το κρεμμύδι χυθεί σε αυτό για 3 ώρες, πρέπει να ζυμώσει καλά.
 2. Τεντώστε τη μάζα, στερεώστε την στον κονδυλώνα και καλύψτε τη σφιχτά με ένα στρώμα γάζας. Κρατήστε τη συμπίεση για 2 ώρες, στη συνέχεια ξεπλύνετε το δέρμα με νερό, στεγνώστε το και λαδώστε το με φυτικό λάδι.
 3. Εάν η διαδικασία πραγματοποιείται καθημερινά για 2 μήνες, ο σχηματισμός εξαφανίζεται χωρίς ίχνος.

Αλόη

Ένα φυτό που μπορεί να θεραπεύσει πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των κονδυλωμάτων.

 1. Προετοιμάστε ένα διάλυμα σόδας (1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα για 1 ποτήρι νερό), βυθίστε το βαμβάκι σε αυτό, το οποίο στη συνέχεια πρέπει να σκουπίσει την ανάπτυξη του δέρματος.
 2. Εφαρμόστε τον πολτό της κομμένης αλόης στο δέρμα που έχει υποστεί επεξεργασία, καλύψτε τη συμπίεση με έναν επίδεσμο και αφήστε το για ένα τέταρτο της ώρας.
 3. Η διαδικασία εκτελείται καθημερινά για 2 εβδομάδες. Μετά από αυτό, ο κονδυλώνας θα γίνει τόσο μαλακός που μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με ελαφρόπετρα.

Καστορέλαιο

Βοηθά στη θεραπεία κονδυλωμάτων σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα: μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη χρήση, μπορείτε να ξεχάσετε τις άσχημες αυξήσεις.

 1. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες λαδιού στο σχηματισμό ή τρίψτε το. Καλύψτε τα με έναν αποστειρωμένο επίδεσμο.
 2. Μετά από μισή ώρα, αφαιρέστε τον επίδεσμο, ξεπλύνετε το δέρμα και τρίψτε το με κρέμα μωρού.
 3. Μετά από 1-2 εβδομάδες χρήσης, κάντε μπάνιο με ζεστό νερό στο οποίο ο κονδυλώνας θα εξατμιστεί εντελώς και μπορεί να αφαιρεθεί με ελαφρόπετρα.

Λάδι δέντρων τσαγιού

Το έλαιο τσαγιού χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κονδυλωμάτων

Ένα αποτελεσματικό προϊόν που μπορεί να ερεθίσει το δέρμα.

 1. Αραιώστε το έλαιο τσαγιού με λίγο νερό ή ελαιόλαδο, κατά προτίμηση με το περιεχόμενο κάψουλας βιταμίνης Ε. Εφαρμόστε τη σύνθεση στον κονδυλώνα και αφήστε το να στεγνώσει.
 2. Χρησιμοποιήστε το προϊόν αρκετές φορές την ημέρα για αρκετές εβδομάδες.
 3. Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί αδιάλυτο λάδι, αλλά μόνο με βαμβακερό στυλεό και μόνο απευθείας στο κονδυλώματος. Μπορείτε επίσης να κάνετε μπάνιο με ζεστό νερό και μερικές σταγόνες καθαρό λάδι δέντρου τσαγιού 2-3 φορές την ημέρα για 20-30 λεπτά.

Το έλαιο τσαγιού χρησιμοποιείται με επιτυχία στη δερματολογία σε εξωτικές χώρες.

Βάμμα του Βερμούτ

Το πικρό σκουλήκι σκοτώνει παθολογικά κύτταρα κονδυλωμάτων και προκαλεί το θάνατό τους.

 1. Πάρτε 3 κουταλιές της σούπας. μεγάλο. Ρίχνουμε ψιλοκομμένο αψιθιά και βραστό νερό (1 ποτήρι) και μετά αφήνουμε κάτω από το καπάκι για 2 ώρες.
 2. Η τελική ένωση πρέπει να χρησιμοποιείται για καθημερινές συμπιέσεις σε περιοχές ανάπτυξης.
 3. Χρειάζονται 3-5 εβδομάδες για να είναι ορατά τα αποτελέσματα.

Για να συμπληρώσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας με κονδυλώματα, μπορείτε να πάρετε ένα βάμμα βάδισης από ξύλο αψιθιάς:

 1. Πάρτε τους σπόρους αψιθιάς (25 g), τους αλέστε σε ένα μύλο καφέ και ρίξτε ελαιόλαδο (100 ml) σε ένα ποτήρι ζεστό με βραστό νερό.
 2. Αφήστε το προϊόν να βυθιστεί για 3 ημέρες σε δροσερό μέρος και στη συνέχεια στραγγίστε το καλά.
 3. Είναι απαραίτητο να πάρετε το βάμμα εντός 2 εβδομάδων, 5-6 σταγόνες τουλάχιστον 4-5 φορές την ημέρα.

Συμπίεση duckweed

Αυτό το βάλτο φυτό μπορεί να θεραπεύσει μικρές πληγές, να ασκήσει τοπικό αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα και να εμποδίσει την ανάπτυξη κυττάρων κονδυλωμάτων.

Όλα όσα χρειάζονται για τη θεραπεία: πάρτε duckweed, ζυμώστε και συνδέστε με τους σχηματισμούς. Επαναλάβετε αρκετές φορές την ημέρα για 2-3 εβδομάδες.

Χυμός σύκου

Τα σύκα ως θεραπεία για τα κονδυλώματα

Αποτελεσματικό για την αποκατάσταση της φυσιολογικής χρώσης του δέρματος και την απομάκρυνση των κονδυλωμάτων. Για να το κάνετε αυτό, ζυμώστε τα άγουρα φρούτα και εφαρμόστε τα στα φυτά ως συμπίεση. Θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου αφαιρεθούν τα θηλώματα.

Για κομπρέσες, επιλέξτε πράσινα και όχι ώριμα σύκα.

Kalanchoe

Εάν αλέσετε ένα φύλλο αυτού του φυτού, μετατρέψτε το σε πολτό και εφαρμόστε το στον κονδυλώδη σαν συμπίεση κάτω από ένα κομμάτι πλαστικού περιτυλίγματος, το δέρμα του σχηματισμού θα είναι πιο μαλακό μετά από 6 ώρες.

Μετά από μερικές συνεδρίες, μπορεί να αφαιρεθεί με ελαφρόπετρα.

Οι λαϊκές θεραπείες για κονδυλώματα, όσο αποτελεσματικά και αν είναι, πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή και κρίση.

Η χρήση τους αντενδείκνυται:

 • δεν συνιστάται για χρήση σε αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Τα κονδυλώματα στο πρόσωπο και στους βλεννογόνους δεν πρέπει να αφαιρούνται, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό ουλών και ουλών.
 • Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφαιρέσετε κονδυλώματα με παραδοσιακή ιατρική εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την καλοήθη φύση τους.

Προσέξτε!Αξίζει να θυμόμαστε ότι αυτά τα κεφάλαια απαλλάσσουν μόνο τα εξωτερικά σημάδια των θηλωμάτων HPV και ο ίδιος ο ιός παραμένει στο αίμα, επομένως η καταπολέμηση της νόσου δεν έχει ως αποτέλεσμα την εξάλειψη του ιού για πάντα.