Κονδυλώματα: τύποι, αιτίες και θεραπεία

Η εμφάνιση των κονδυλωμάτων στο σώμα για τη ζωή που βρέθηκαν σχεδόν σε κάθε άτομο. Η αποτυχία της ασυλίας ή την εμφάνιση του ένας νέος ιός στο σώμα για να προκαλέσει την εμφάνιση του αυτές τις καλοήθεις βλάβες του δέρματος. Τα τελευταία χρόνια, η επιστήμη άρχισε να διακρίνει ορισμένα είδη των κονδυλωμάτων σε κίνδυνο, όπως αυτές προκαλούνται από ογκογόνους ιούς. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο προσεκτικά για να κάνει μια διάγνωση και σε περίπτωση αμφιβολίας, ζητήστε τη συμβουλή του δερματολόγου.

Ένα ευρύ φάσμα των επιλογών θεραπείας κονδυλωμάτων που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι και το σαλόνι ομορφιάς, το καθιστά εύκολο να θεραπεύσει σχεδόν κάθε νεόπλασμα αυτό το είδος.

κονδυλώματα

Τι είναι

Τα κονδυλώματα είναι μικρά, το σχηματισμό του δέρματος που προκαλείται συνήθως από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Οι σχηματισμοί αυτοί είναι καλοήθεις, αλλά απαιτούν θεραπεία. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία τα κονδυλώματα μπορούν να πάρουν όλες τις μεγάλες θέσεις στην επιφάνεια του σώματος. Θα πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνει την ασφαλή κονδυλώματα από άλλους φορείς, όπως το μελάνωμα είναι ένας καρκίνος του δέρματος. Κονδυλώματα πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνουν από τους κάλους και τις κρεατοελιές. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες των κονδυλωμάτων, που έχουν την εμφάνιση των διαφορών μεταξύ τους.

Τι κονδυλώματα εμφανίζονται

Κονδυλώματα προκαλούνται από έναν ιό που μπορεί εύκολα να αγοραστεί μέσω των κοινών αγαθών, δημόσιους χώρους ή να περπατάτε ξυπόλητοι. Αυτές οι θέσεις περιλαμβάνουν την πισίνα, το χαμάμ. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, φορείς αυτών των ιών είναι μέχρι το μισό και παραπάνω τοις εκατό του πληθυσμού. Ιδιαίτερα εύκολο κονδυλώματα εμφανίζονται με την παρουσία των βλαβών του δέρματος. Όταν η υπερβολική εφίδρωση των χεριών και των ποδιών, η πιθανότητα να μολυνθεί σε δημόσιο χώρο γίνεται μεγαλύτερη.

Κάτω από την κανονική χειραψία, επίσης, είναι πιθανό να αποκτήσει τον ιό. Δεν αξίζει τον κόπο να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο προσωπικά είδη υγιεινής και προσωπικά αντικείμενα. Επιπλέον, ο ιός μεταδίδεται σεξουαλικά και μέσω μολυσμένων εργαλείων, για παράδειγμα, στο σαλόνι ομορφιάς.

Ο ιός που προκαλεί κονδυλώματα, μπορεί να είναι στο ανθρώπινο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι και έξι μήνες χωρίς να προκαλεί συσσώρευση. Είναι σε κατάσταση επώασης και περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες. Με την αποδυνάμωση της ασυλίας, ο ιός aktiviziruyutsya, και κονδυλώματα εμφανίζονται.

Διαφορές από άλλες οντότητες

Σε αντίθεση με τους ακροχορδώνες, τους τυφλοπόντικες μαλακό στην αφή και συνήθως σκούρο ή μαύρο. Κονδυλώματα είναι δύσκολο, φωτεινά χρώματα, και μοιάζει σαν ένα οζίδιο.

νεανική κονδυλώματα

Το καλαμπόκι είναι τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, με αποτέλεσμα μετά από την αποφλοίωση, μπορείτε να δείτε το φρέσκο ευαίσθητο δέρμα. Θα είναι υγιές. Αν είναι μια κρεατοελιά, θα πονέσει όταν πατηθεί, και στην περίπτωση της αποφλοίωσης κάτω από το στρώμα του δέρματος, το οποίο είναι σαφώς ορατά ίχνη της αιμορραγίας.

Το μελάνωμα είναι η πιο θανατηφόρα σε μια σειρά από παθήσεις του δέρματος. Μπορεί να διακρίνεται από το χρώμα και το σχήμα. Το ανομοιογενές κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις, η εξάπλωση και η άνιση άκρες που σχετίζονται με το μελάνωμα. Αν τέτοιες ή παρόμοιες του είδους η εκπαίδευση θα πρέπει αμέσως να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο.

Τύποι των κονδυλωμάτων

Υπάρχουν αρκετοί βασικοί τύποι των κονδυλωμάτων που μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια από το beautician και έναν δερματολόγο. Δεν φέρουν κίνδυνο εκτός από την ταλαιπωρία του καλλυντικού ελάττωμα.

Αυτοί οι τύποι των κονδυλωμάτων:

 • συνηθισμένο (απλό);
 • Junior (flat);
 • η πελματιαία (Παλαμιαία);
 • νηματοειδείς (acrochordus);
 • των γεννητικών οργάνων (κονδυλώματα);
 • γεροντική άνοια.

Κοινή μυρμηγκιές

Συνήθως βρίσκεται στις επιφάνειες των χεριών και των ποδιών, τα δάχτυλα στην πίσω πλευρά. Συνήθως έχουν μέγεθος από 1 έως 10 mm, μπορεί να εξαφανίζονται αυθόρμητα ή μετά τη θεραπεία. Αυτός ο τύπος κονδυλωμάτων μπορεί να εμφανιστεί ως ενιαία ή πολλαπλά σχηματισμούς στο δέρμα. Χρώμα του συνήθως είναι κίτρινο-γκρι, η επιφάνεια τραχιά και βαριά. Εμφανίστηκε το κονδυλωμάτων μπορεί στη συνέχεια να αυξηθεί σε μερικά σχηματίζουν εκτεταμένες πλάκες. Μπορεί να προκαλέσει πόνο, όταν τα πόδια σας, αν είστε στην επιφάνεια των ποδιών.

Νεανική κονδυλώματα

Αυτά τα αρχεία εμφανίζονται πιο συχνά σε παιδιά και εφήβους. Είναι ελαφρώς αυξημένα πάνω από την επιφάνεια του δέρματος, έχουν λεία επιφάνεια και ακανόνιστο σχήμα. Συνήθως βρίσκονται κοντά σε κοψίματα, γρατζουνιές και γδαρσίματα. Έχουν μέγεθος περίπου 1-5 mm.

Πελματιαία κονδυλώματα ή Palmar

Το πιο οδυνηρό, παρεμβαίνει με τα πόδια, και συχνά παρόμοια με το κανονικό καλαμπόκι. Και οι δύο είναι επίπεδη, και προεξέχουν πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. Shipica — αυτό είναι το πώς κλήσεις αυτού του τύπου.

Acrochordus, ή νηματοειδείς κονδυλώματα

Αυτό είναι ο σχηματισμός των μεγάλων και επίμηκες. Βρίσκονται πιο συχνά στο πρόσωπο, το λαιμό και τις μασχάλες. Όταν αφαιρεθεί, συχνά αυξάνεται και πάλι, και σχεδόν ποτέ δεν εξαφανίζονται. Νηματοειδείς κονδυλώματα συχνά αναπτύσσονται προς τα έξω, αυξάνοντας την ένταση και το πλάτος.

κονδυλώματα στα χέρια

Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων (οξυτενή)

Θεωρείται venericheskie καθοριστεί. Αγαπούν να κάθονται στην είσοδο του κόλπου και τον πρωκτό, αιδοίο και το πέος, στο στόμα. Μοιάζουν με ένα ροζ ολοκληρωμένη εκπαίδευση που μεγαλώνουν και μπορεί τελικά να καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια. Μπορεί να παρεμβαίνει κατά τη σεξουαλική επαφή και την κινητικότητα του εντέρου και να προκαλέσει πόνο. Μπορούν επίσης να διευκολύνουν την εμφάνιση των άλλων μολυσματικών ασθενειών. Η μόλυνση εμφανίζεται μέσω της σεξουαλικής επαφής, ειδικά όταν υπάρχουν τραυματισμοί και μικρο-τραύματα του δέρματος.

Γεροντική κονδυλώματα

Συνήθως εμφανίζονται πιο κοντά στη μέση ηλικία. Είναι ομαλή, στρογγυλεμένες, με καλά στρογγυλεμένες άκρες. Πρώτα, συνήθως έχουν ένα ελαφρύ ροζ ή Nude χρώμα, τελικά να γίνει σκούρο καφέ. Βρίσκεται στο στήθος, το λαιμό, τα χέρια. Το μέγεθος τους κυμαίνεται από 2 χιλιοστά έως αρκετά εκατοστά.

Άλλοι τύποι των κονδυλωμάτων

Κάποια άλλα είδη των κονδυλωμάτων σήμερα, κατατάσσονται σε ξεχωριστό κατάλογο, καθώς είναι σε θέση να αναγεννηθούν σε κακοήθεις εκπαίδευση. Περιλαμβάνουν θηλώματος της ουροδόχου κύστης, του τραχήλου της μήτρας, του λάρυγγα, και άλλοι. Η θεραπεία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως, και πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ειδικό.

Πώς να απαλλαγείτε από κονδυλωμάτων

Κονδυλώματα τείνουν να αυξάνουν σε μέγεθος και αριθμό, δεν είναι μόνο ένα καλλυντικό θέμα, αλλά η δυσφορία και ακόμη και τον πόνο. Ως εκ τούτου, η εμφάνιση των πρώτων κονδυλωμάτων είναι να παρακολουθήσει την ταχεία αφαίρεση.

Η σύγχρονη ιατρική έχει εκτεταμένη συνδυασμούς αφαίρεση κονδυλωμάτων. Συχνά οι ασθενείς επίσης να στραφούν σε παραδοσιακές μεθόδους, έχουν γίνει βότανα.

Φάρμακα

Μια ευρεία ποικιλία των φαρμάκων θα βοηθήσει να γρήγορα και εύκολα να απαλλαγούμε από τις αυξήσεις του δέρματος με τοπική δράση. Διαφορετικά εργαλεία για διαφορετικούς τύπους των κονδυλωμάτων:

 • πελματιαία κονδυλώματα – θεραπείες με σαλικυλικό οξύ.
 • επίπεδη κονδυλώματα – μέσα αμμωνίου με τον υδράργυρο και το τριχλωροξικό οξύ.
 • κονδυλώματα – podophyllotoxin ταμεία.

Η πρώτη βασική ομάδα εργαλεία για την καταπολέμηση των κονδυλωμάτων βασίζεται στην ενεργό δράση απολέπισης των νεκρών κυττάρων (κερατολυτική).

Υπάρχουν εργαλεία που βασίζονται στην χρήση των βοτάνων, όπως φικαρία. Ήταν για πολλά χρόνια χρησιμοποιείται στη λαϊκή ιατρική ως μέσο για την καταστροφή του δέρματος.

Η δεύτερη ομάδα των εργαλείων που βασίζονται στην τοπική νεκρωτική επίδραση της δράσης, δηλαδή την καταστροφή των κατεστραμμένων κυττάρων. Αυτό το εργαλείο είναι που εφαρμόζεται στο μέρος του δέρματος που καλύπτονται από τη μυρμηγκιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μολυσμένο ιστό μαζί του ζει μέσα στον ιό.

Τα κεφάλαια με βάση το ενεργό νεκρωτική και απολέπισης βήματα που θα πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά στο προσβεβλημένο δέρμα. Υγιείς περιοχές μπορεί να υποστεί ζημιά σε περίπτωση τυχαίας εφαρμογή της βαφής.

Κρέμα με τη δραστική ουσία ιντερφερόνη, η οποία βοηθά το σώμα στην καταπολέμηση των ιών. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, έως και ένα μήνα.

κονδυλώματα στα μάτια

Κονδυλωμάτων

Σύγχρονες μέθοδοι θεραπείας επίσης να παρέχουν για την καταστροφή των κονδυλωμάτων, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι συχνά σε συνεργασία με εξωτερικούς εγχειρητική αφαίρεση των όγκων είναι η χορήγηση φαρμάκων-ανοσοτροποποιητικά τα οποία βοηθούν να αποδυναμώσει και να νικήσει τον ιό από το εσωτερικό.

 • Cryotherapy ταχείας ψύξης σας επιτρέπει να ασχοληθεί με τα κονδυλώματα γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Η περιοχή του δέρματος που αντιμετωπίζεται και στις επόμενες εβδομάδες, η μυρμηγκιά θα πεθάνει. Επηρεάζεται από το υγρό άζωτο. Αυτή η μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα με τη μορφή ανέπαφη επιπτώσεων (καμία πιθανότητα μετέπειτα λοιμώδεις επιπλοκές και τη φλεγμονή), αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα με το βάθος της επεξεργασίας. Όταν υπάρχει ένα σφάλμα στον υπολογισμό του βάθους των επιπτώσεων που μπορεί να προκαλέσει ουλές στο δέρμα. Ή, αντίθετα, η ανεπαρκής βάθος της έκθεσης, και σε αυτή την περίπτωση, η μυρμηγκιά δεν θα καταστραφεί οριστικά και πιθανή υποτροπή.
 • Λέιζερ αφαίρεσης θα σας βοηθήσει να εύκολα να απαλλαγούμε από κονδυλώματα, ενώ η επίσκεψη σε ένα καλλυντικό σαλόνι. Το λέιζερ έχει ένα βακτηριοκτόνο δράση που θα σας προστατεύσει από πιθανές μολύνσεις. Μετά από την επεξεργασία λέιζερ του περιβάλλοντος ιστού για να παραμένει υγιές και άθικτο, όπως η ακτίνα λέιζερ έχει την υψηλή ακρίβεια. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου laser είναι ανώδυνη και μετά τη θεραπεία ουλές είναι αριστερά. Κατά τη διαδικασία της αφαίρεση κονδυλωμάτων δεν αιμορραγία και δεν παρουσιάζεται διαπύηση αργότερα.
 • Η χειρουργική αφαίρεση γίνεται χειρουργικά. Αυτή η μέθοδος συνήθως αφαιρεί μεγάλες και εκτεταμένη εκπαίδευση. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι οι υπολειμματικές ουλές, η δυνατότητα αιμορραγία και μολύνσεις αν αποστειρωμένα εργαλεία δεν είναι επαρκώς επεξεργασμένο. Επίσης αποθηκεύονται σχετική πιθανότητα HPV στο αίμα.
 • Εφαρμογή των electrocoagulation είναι μια άλλη παραλλαγή της χειρουργικής αφαίρεσης των κονδυλωμάτων. Σε αυτή τη μέθοδο η μυρμηγκιά είναι ένα μεταλλικό βρόχο, μέσω του οποίου το ρεύμα να περάσει και το κονδυλωμάτων έχει αφαιρεθεί. Η μέθοδος είναι καλή για την επιφάνεια των κονδυλωμάτων με τις ρηχές ρίζες.
 • Ακτινοχειρουργική είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για την αφαίρεση κονδυλωμάτων. Η μέθοδος αυτή είναι τοπική αναισθησία, και ένα ειδικό ραδιόφωνο, συσκευή παράγει κύματα που καταστρέφει τον όγκο. Συν της μεθόδου σε beskonechnosti και την ασφάλεια, αλλά είναι κατάλληλο μόνο για κονδυλώματα μικρά μεγέθη.

Πώς να απαλλαγείτε από κονδυλωμάτων στο σπίτι

Συχνά, η απόφαση να αποσύρει το κονδυλωμάτων στο σπίτι. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε αυτό, αν η κονδυλωμάτων είναι στην εκτεθειμένη επιφάνεια του δέρματος για το πρόσωπο, τα δάχτυλα. Στο σπίτι κονδυλωμάτων μπορεί να κερδίσει, αλλά εκεί είναι μια δυνατότητα των υπολειπόμενων σημαδιών ή να κάψει το δέρμα, το οποίο θα δημιουργήσει ένα επιπλέον αισθητικό πρόβλημα. Επιπλέον, υπάρχουν περιπτώσεις, όταν μετά ελλιπής καταστροφή ενός από τα κονδυλώματα, ο ιός aktiviziruyutsya, και υπάρχουν μερικά νέα κονδυλώματα.

κονδυλώματα

Το πιο δημοφιλές μέσο για την εγχώρια αφαίρεση κονδυλωμάτων είναι: φικαρία, το σκόρδο, το χυμό αλόης, το λεμόνι και το οξικό οξύ. Οι συνταγές είναι πολλές και ποικίλες, είναι αναγκαίο να υπογραμμίσω την παραδοσιακή και αποτελεσματικούς τρόπους.

 • Το τρίψιμο του καρκίνου καθημερινά, αλόη, φικαρία, λάχανο, λεμόνι και πικραλίδα γάλα αρκετές φορές την ημέρα μέχρι την πλήρη εξαφάνιση.
 • Την εφαρμογή των κονδυλωμάτων μια σταγόνα οξικού οξέος καθημερινά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να εφαρμόζουν το μείγμα του αλευριού και το οξικό οξύ, το οποίο, μετά την ξήρανση, πρέπει να κλείσει με ένα συγκολλητικό ασβεστοκονίαμα ή επίδεσμο για 12 ώρες.
 • Η θεραπεία με σκόρδο – το καθαρό χυμό ή χυμό και ανακατεύουμε με το αλεύρι. Επίσης να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο ημίχρονα της σκελίδες σκόρδο. Το σκόρδο θα σας δείξει την ισχύ όχι νωρίτερα από 10 μέρες, αλλά το θετικό παράγοντα θα είναι κανένα σημάδι μετά από την επεξεργασία.
 • Η θεραπεία με ιώδιο, το τρίψιμο των κονδυλωμάτων επανειλημμένα για να ολοκληρώσει την ξήρανση και την εξαφάνιση.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των επιλογών θεραπείας

Το εύρος των πιθανών επιλογών θεραπείας κονδυλωμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε το πιο ασφαλές, βολικό και απλό τρόπο. Ο ευκολότερος τρόπος για να ένα σπίτι εμφάνιση κονδυλωμάτων σε πολύ πρώιμο στάδιο, όταν έχουν μεγαλώσει και δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο δέρμα. Διαφορετικά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο ή το σαλόνι ομορφιάς, όπου οι επαγγελματίες θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την πολύπλοκη υπόθεση.

Βέλτιστη μεθόδους θεραπείας είναι να αναγνωρίσουμε εκείνους που δεν θα πρέπει να φέρει τον κίνδυνο από την εξάπλωση του ιού ή την εμφάνιση νέων λοιμώξεων (μη επαφή). Ανάμεσά τους, θεραπεία με λέιζερ, κρυοθεραπεία και άλλοι.

Τρόπους που δεν θα δημιουργήσει ουλές σε μέρη της αφαίρεσης των θηλώματα, επίσης, θα είναι μια προτεραιότητα. Είναι απαραίτητο να εγκαταλείψει το παραδοσιακό τρόπο με τη χρήση από οξικό οξύ και άλλα οξέα που καίνε τον ιστό και μπορεί να βλάψει τα υγιή κύτταρα του δέρματος που περιβάλλει να αφήσει σημάδια. Επίσης, μην προσπαθήσετε να με μη αυτόματο τρόπο, κόψτε το κονδυλωμάτων στο σπίτι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εξάπλωση της λοίμωξης και την εμφάνιση νέων προβλημάτων, που σίγουρα θα σας αφήσει σημάδια στο δέρμα για μια ζωή.

Για τη θεραπεία κονδυλωμάτων στο σπίτι, η καλύτερη επιλογή θα είναι τα φάρμακα που δεν παράγουν επιβλαβή βλαβερές συνέπειες για το δέρμα. Ανάμεσά τους, η ιντερφερόνη παρασκευάσματα, χυμοί φυτών, βοτάνων και άλλων.

γεροντική κονδυλώματα

Μεταδοτική κονδυλώματα

Τα κονδυλώματα μπορεί να είναι μεταδοτική. Είναι που προκαλείται από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων που μπορεί να μεταδοθεί από το νοικοκυριό και σεξουαλικά. Θα πρέπει να τηρούν τις αρχές προσωπικής υγιεινής, τα οποία δεν χρησιμοποιούν κοινά αντικείμενα ή προσωπικά αντικείμενα του άλλου προσώπου.

Κονδυλώματα είναι όγκοι που προκαλούνται από ιούς. Αυτοί οι ιοί έχουν μολυνθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Αλλά δεν είναι πάντα ο ιός προκαλεί την ανάπτυξη των κονδυλωμάτων. Η ανοσία παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της νόσου και υποτροπής. Η ενίσχυση της Γενικής ασυλίας θα συμβάλει στην προστασία από την εμφάνιση των σχηματισμών στο δέρμα.

Ένας μεγάλος αριθμός των ταμείων για την καταστροφή των κονδυλωμάτων θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη λύση και γρήγορα για να αντιμετωπίσει αυτό το καλλυντικό ελάττωμα.