Papillomavirus (HPV)

Θηλωμάτων — ένας καλοήθης όγκος που προκαλούνται από τον HPV (τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων) και παρουσιάζεται σε διάφορα μέρη του σώματος: κάτω από τα χέρια, στις φωνητικές χορδές, τα γεννητικά όργανα, τα βλέφαρα, το λαιμό, την ουροδόχο κύστη, στους βλεννογόνους της μύτης και του στόματος.

Απλό θήλωμα

Top 5 τρομακτικά γεγονότα που πρέπει να ξέρετε για τον HPV

 1. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει περισσότερα από 190 τύπους του ιού HPV. Από αυτά, τουλάχιστον 13 τύποι που προκαλούν καρκίνο.
 2. Το 2011, Αυστραλοί επιστήμονες πραγματοποίησαν μια μελέτη, μετά την οποία ίδρυσε σχέση του καρκίνου του μαστού από τον HPV.
 3. Καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (ή καρκίνο του τραχήλου της μήτρας) στο 100% των περιπτώσεων παρουσιάζεται βάσει της έκθεσης στον HPV.
 4. Μέχρι το τέλος του 2013, ο εμβολιασμός κατά του HPV εισήχθη σε 55 χώρες.
 5. Σήμερα υπάρχουν φάρμακα και τεχνικές που θα αφαιρεθεί από τον ιό από το σώμα 100%.

Τι σημαίνει αυτό; Τουλάχιστον αυτό HPV δεν είναι ακίνδυνοι όγκοι που εμφανίζονται στο δέρμα. Αν έχετε πολλές κρεατοελιές, σας συνιστούμε να περάσει ειδική έρευνα και να είναι προσεκτικοί για την υγεία.

Ποικιλίες των κονδυλωμάτων. Απλά για περισσότερα από 190 είδη

Για να καλύψει και να περιγράψει όλα τα είδη των δύσκολο. Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει τα πιο κοινά.

 • Συνήθεις (κοινές, χυδαίο). Εμφανίζονται ως κύκλος papule το μέγεθος ενός κεφαλιού καρφίτσας, καθώς μεγαλώνουν, μεγαλώνουν, αποκτούν τραχιά επιφάνεια. Πρώτον, υπάρχει συχνά 1, του καρκίνου και γύρω από αυτό, με την πάροδο του χρόνου, υπάρχουν και άλλα χρόνια, είναι όλο και περισσότερο. Αυτός ο τύπος κονδυλωμάτων εμφανίζεται στις παλάμες, μεταξύ των δακτύλων, στα πέλματα και στα πέλματα, στο μέτωπο, τη χειλική περιοχή και το πηγούνι. Η θεραπεία είναι αρκετά περίπλοκη.
 • Νηματοειδείς (acrochordus). Προκαλείται 2 και 7 τύπους του ιού που εμφανίζονται στα βλέφαρα, κάτω από το Στήθος, στο λαιμό, στη βουβωνική χώρα, και άλλοι. Είναι η πιο κοινή, κοινή σε γυναίκες και άνδρες. Στο πρώτο στάδιο, η σφραγίδα εμφανίζεται κιτρινωπό, μετά από 1-4 εβδομάδες είναι στον ουρανό. Acrochordus μπορεί να έχει ένα επίμηκες ή κυκλικό σχήμα, σχεδόν πάντα φαίνεται να "κολλάει" σε ένα λεπτό στέλεχος. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων συμβαίνουν σε άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και εκείνους που είναι άνω των 40 ετών.
 • Επίπεδη. Ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του σώματος γύρω από τον πρωκτό, στα γεννητικά όργανα, στο πρόσωπο, την πλάτη, και συχνά επίπεδη κονδυλώματα εμφανίζονται στον τράχηλο και στην επιφάνεια των άλλων φορέων. Η εμφάνιση μοιάζει με κονδυλώματα ή μεγάλες προεξοχές τυφλοπόντικες; growths καφέ, καμήλα ή σκούρο καφέ αποχρώσεις, "rise" κάτω από την επιφάνεια του δέρματος από περίπου 0.5-2.5 mm.
 • Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων. Οι επιμέρους όγκοι είναι αιχμηρό άκρο σχήματος και μια ροζ απόχρωση. Πιο συχνά, οι μυρμηγκιές είναι "συγχώνευση" σε ένα μεγάλο κόμπο, το οποίο μοιάζει με ένα κόκορα χτένα ή τη μύτη του ο φαγάς. Τα κονδυλώματα μεταδίδονται μόνο μέσω της σεξουαλικής επαφής, τόσο συχνά που βρέθηκαν στον τράχηλο της μήτρας, το βλεννογόνο των γεννητικών οργάνων, του πέους, της ουρήθρας και σε άλλους τομείς. Ο κίνδυνος των κονδυλωμάτων είναι καταστροφική τους φύση και στιγμιαία εξαπλώνεται.
Νηματοειδείς θηλές

Αίτια. Πώς, πού και γιατί εμφανίζονται;

Η φυσική αιτία των δυσάρεστων κονδυλώματα και αυξήσεις – HPV (τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων). Η επικράτηση της virusological στον ανθρώπινο πληθυσμό να υπερβαίνει το 60 %. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο είναι ένας δυνητικός φορέας του ιού.

Τρόποι μετάδοσης του ιού τα εξής:

 • Σεξ. Ο ιός μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής, εμφανίζονται στο σώμα κονδυλώματα (που είναι κονδυλωματωδών αλλοιώσεων).
 • Τον τοκετό. Κατά τη γέννηση, το σώμα του νεογέννητου "πιάνει" έναν ιό, και στη συνέχεια τα παιδιά έχουν κονδυλώματα και θηλώματα. Συνήθως μπορούν να βρεθούν σε ένα παιδί λίγων μηνών.
 • Στο σπίτι, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και άλλους δημόσιους χώρους. Ο ιός μπορεί να υπάρχουν στις τουαλέτες, τα κιγκλιδώματα και τα καθίσματα των δημόσιων μεταφορών, είδη ένδυσης και υπόδησης, και να αποθηκεύουν τα προϊόντα για αρκετές ημέρες. Το ανθρώπινο σώμα περνά από τραύματα, πληγές και σκασίματα στο δέρμα. Να είστε προσεκτικοί όταν επισκέπτονται τα λουτρά, πισίνες, σάουνες.
 • Κατά τη διεξαγωγή ορισμένων διαδικασιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να "πιάσει" τον HPV το ξύρισμα ή την αποτρίχωση.

Ο ιός δεν μπορεί να κρύψει, δεν υπάρχει διαφυγή. Ωστόσο, υπάρχουν και καλά νέα: στο 90% των περιπτώσεων το σώμα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με τον HPV. Χωρίς φάρμακα, χωρίς ενέσεις, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Διάγνωση τύπους θηλώματα

Η διάγνωση πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 7 διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση του ιού HPV στο σώμα, καθορίζουν τη μορφή τους, τη μέθοδο της θεραπείας/μετριασμού:

 1. Κλινική εξέταση. Για την παραλαβή του ειδικού προσδιορίζονται όλων των τύπων νεοπλασιών που υπάρχουν στο σώμα του ασθενούς. Ο γιατρός εξετάζει τους και να κάνει τις σημειώσεις. Αν εντοπιστεί κονδυλωματωδών αλλοιώσεων, εκεί πρέπει να είναι μια επίσκεψη στο γυναικολόγο για να επιθεωρήσει την κατάσταση του τραχήλου της μήτρας, ενώ οι άνδρες μπορεί να αναθέσει την διαδικασία της ουρητηροσκόπηση.
 2. Κολποσκόπηση. Είναι μια διαγνωστική εξέταση των γυναικείων γεννητικών οργάνων, χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή colposcope. Κανονική κολποσκόπηση δεν προβλέπει τη χρήση φαρμάκων και ναρκωτικών, αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματική. Κολποσκόπηση με τη χρήση ναρκωτικών επιτρέπει την ανίχνευση του ιού και των συμπτωμάτων της. Για τη διαδικασία δοκιμής με οξικό οξύ ή Οξικό Οξύ Δοκιμή).
 3. Κυτταρολογία. Η ταξινόμηση σύμφωνα με το λεγόμενο ΤΕΣΤ παπανικολάου, τεστ, το οποίο περιλαμβάνει 5 μαθήματα. Πρώτα — φυσιολογική κυτταρολογική εικόνα, το πέμπτο – ένας τεράστιος αριθμός των άτυπων κυττάρων (η οποία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο).
 4. Ιστολογική εξέταση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξερευνήσετε το βαθύ περιοχές της malpighia στρώμα για την ανάπτυξη του koilocyte τους.
 5. Πληκτρολόγηση της PCR. Η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση ορισμένων τύπων του ιού. Αλλά υπάρχει ένα μείον στο 20% των περιπτώσεων, πληκτρολογώντας παρέχει ένα ψεύτικο αποτέλεσμα (λόγω του γεγονότος ότι η λοίμωξη είναι προσωρινή). Αλλά η μελέτη είναι πολύ σημαντική για την διάγνωση του ιού και άλλες ασθένειες.
 6. Digene-δοκιμή (ή screening test). Η διαδικασία που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για την ταχεία ανίχνευση υψηλών συγκεντρώσεων του ιού στο σώμα. Digene-test είναι δημοφιλής, διότι εξασφαλίζει την ακρίβεια της μελέτης.
 7. Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (ή PCR). Σας επιτρέπει να ανιχνεύσει όχι μόνο τον ιό, αλλά από άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Πόσο επικίνδυνο είναι το HPV;

Ένα μικρό "καρκίνου", η οποία εμφανίστηκε στο σώμα σας, δεν προσελκύει την προσοχή, αλλά είναι γεμάτη με κίνδυνο. Θηλώματα μπορεί να προκαλέσει μια φοβερή ασθένεια:

 • Δυσπλασία του τραχήλου της μήτρας.
 • Επίπεδη θηλώματα
 • Καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (CC).
 • Καρκίνωμα.
 • Ο καρκίνος της στοματικής κοιλότητας.
 • Ανικανότητα.
 • Το άσθμα, τα σημάδια του άσθματος (ειδικά στα μικρά παιδιά).
 • Καρκίνο του φάρυγγα.
 • Αλλοιώσεις των βλεννογόνων.
 • Νόσου του Bowen.
 • Ο καρκίνος της στοματικής κοιλότητας.

Το κονδυλωμάτων, "βρίσκεται" στο μέτωπο, στο πηγούνι ή άνω χείλος, μειώνει την αυτοεκτίμησή σας και προσελκύει αδικαιολόγητη προσοχή από τους άλλους. Θηλωμάτων μπορεί να αναπτυχθεί στο εσωτερικό του κελύφους των ηλικιών, έτσι θα είναι μια σταθερή αίσθηση του "mote στο μάτι", την ομορφιά της τα μάτια, τσούξιμο.

"Αυξήσεις" μπορεί να προκαλέσει αισθητικά και ψυχολογικά προβλήματα. Αλλά ο κύριος κίνδυνος – προβλήματα υγείας (συμπεριλαμβανομένων και των καρκινικών και προκαρκινικών αλλοιώσεων).

Θεραπεία και αφαίρεση των θηλωμάτων. Πώς γίνεται αυτό;

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα μπορούσε να καταστρέψει τον HPV. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σήμερα για να εξαλείψει τις εκφάνσεις της (με τη μορφή μυρμηγκιές, θηλώματα και άλλες αυξήσεις στο σώμα). Μπορούν να προκαλέσουν προκαρκινικές αλλοιώσεις και καρκίνο (δεν HPV!). Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο HPV έζησε στο σώμα του μεταφορέα 20 ή 30 χρόνια, αλλά δεν εκδηλώνεται στο δέρμα.

Συνολική θεραπεία με τη χρήση των αντι-ιικών φαρμάκων και ανοσοτροποποιητές συνταγογραφείται σε σπάνιες περιπτώσεις. Οι γιατροί συνταγογραφούν αυτά τα φάρμακα, αν έχετε να κάνετε με highlyoncogenic τύπο του ιού.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι λοιπόν εκδηλώνονται φάρμακα, φαρμακευτικά βότανα, αρκετά από αυτά ποτό 1 φορές το χρόνο, γρήγορα να εμποδίσει τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων.

Για την αφαίρεση του προσβεβλημένου ιστού, στην επίσημη ιατρική, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Η χειρουργική αφαίρεση. Είναι ένα ακραίο μέτρο στον αγώνα κατά των κονδυλωμάτων και θηλώματα. Συνήθως χρησιμοποιείται όταν το εφάπαξ έγινε πάρα πολύ μεγάλες. Αφαίρεση απαιτεί προετοιμασία του ασθενούς, εξειδικευμένο γιατρό, με τη χρήση τοπικής αναισθησίας. Μετά τη διαδικασία, θα ήθελα να εισαγάγετε μια βελονιά για να συνδέσετε τα υφάσματα. Το δέρμα επουλώνεται σε 3-4 εβδομάδες, αλλά μπορεί να μείνει σημαδιών/σημαδιών.
 • Εφαρμογή των electrocoagulation. Η διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει την επίδραση στην ανάπτυξη με ηλεκτρικό ρεύμα. Θα πρέπει να "καυτηριάσω" δεν είναι το σύνολο της πληγείσας περιοχής, και μόνο η βάση του. Το κύριο πλεονέκτημα της διαδικασίας είναι ότι τα σκάφη προσεκτικά σφραγισμένο, το αίμα είναι σχεδόν κανένας. Αποκατάσταση δερμάτων παρουσιάζεται σε 7-10 ημέρες, τον κίνδυνο σχηματισμού ουλών ελάχιστη.
 • Φωτοπηξία με Laser (λέιζερ αφαίρεσης). Παρέχει τις επιπτώσεις στο φυτώριο της ανάπτυξης με μια ακτίνα λέιζερ. Φωτοπηξία με Laser γίνεται χωρίς αναισθησία, τρέχει για λίγα λεπτά, σχηματίζει στο δέρμα τραχύ φλοιό (που γρήγορα εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη). Ο κίνδυνος των ουλών είναι μικρή, η διαδικασία σας επιτρέπει να βγάζετε γρήγορα το σύμπλεγμα των κονδυλωμάτων ή κονδυλώματα. Το μόνο αρνητικό – το υψηλό κόστος της επιχείρησης.
 • Καυτηρίαση με αζώτου (κρυοχειρουργική). Για τη διαδικασία απαιτείται μια μικρή σταγόνα υγρού αζώτου, το οποίο πέφτει πάνω στο κονδυλωμάτων και αμέσως να καταστρέφει την δομή των πρωτεϊνών. Σας επιτρέπει να απαλλαγούμε από τις δυσάρεστες συσσώρευση ήδη μετά από 7-10 ημέρες. Καυτηρίαση με αζώτου (κρυοχειρουργική) θεωρείται ότι είναι ένα προσιτό και αποτελεσματικό τρόπο, αλλά με ένα μεγάλο τραύμα μπορεί να απαιτεί αρκετές συνεδρίες. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως στη δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιωτικές κλινικές, κέντρα υγείας και αισθητικής. Μόνο μειονέκτημα του – τον κίνδυνο υποτροπής της ανάπτυξης, αν ο ειδικός δεν είναι πλήρως καεί.
 • Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων
 • Ακτινοχειρουργική. Δεν χρησιμοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις, που παράγονται με τη χρήση εξοπλισμού Surgitron. Η μέθοδος που εμφανίστηκε όχι πολύ καιρό πριν, σας επιτρέπει να γρήγορα και με ασφάλεια αφαιρέσετε όλα τα δυσάρεστα αυξήσεις. Αλλά για τώρα, ακτινοχειρουργική είναι διαθέσιμη σε λίγες λόγω του υψηλού κόστους του εξοπλισμού και τις τιμές των υπηρεσιών.
 • Η μέθοδος της χημικής καταστροφής. Για τη διαδικασία χρησιμοποιήσετε την "έντονη" χημικές ουσίες και οξέα. Οι ενώσεις αυτές είναι που εφαρμόζεται στην επιφάνεια των μυρμηγκιές, κονδυλώματα ή θηλώματα, χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Η μέθοδος είναι φθηνή, αλλά και σχετικά αποτελεσματική.

Θεραπείας και την αφαίρεση των ανθρώπων τρόπους

Αν φοβάστε να πάτε στον γιατρό, αν δεν έχετε τα χρήματα για δαπανηρές διαδικασίες, μπορείτε να δοκιμάσετε τη θεραπεία και την απομάκρυνση των ανθρώπων τρόπους. Έχουμε επιλέξει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αφαίρεση των θηλωμάτων μόνοι τους, να τα διαβάσετε σε αυτή τη σελίδα: Αφαίρεση κονδυλωμάτων στο σπίτι.

Πώς να μην τον HPV; Πρόληψη και σημαντικές πληροφορίες

Ωστόσο, οι επιστήμονες εργάζονται για να αναπτύξουν μια καθολική θεραπεία για την ασθένεια. Μεταξύ των προληπτικών μέτρων είναι:

 • Αντισύλληψης φραγμού (προφυλακτικό). Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από HPV μεταδίδεται σεξουαλικά.
 • Το εμβόλιο αναπτύχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, από το 2006, που χρησιμοποιείται για να προστατεύει τα κορίτσια από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας προκαλείται από έναν ιό, είναι ακριβό.
 • Υγιεινή σε οικιακό επίπεδο. Μπορείς να ζήσεις με κάποιον ιό ferebat, αλλά να μην το ξέρεις. Έτσι πάρτε την προσοχή του υγιεινή στο σπίτι.
 • Υγιεινής σε δημόσιους χώρους. Ο ιός μεταδίδεται μέσω πληγές, ρωγμές και ζημιά στο δέρμα. Αν τα έχετε, να απέχουν από την επίσκεψη δημόσιους χώρους (ή τουλάχιστον να προστατεύσει τις περιοχές με μπαλώματα).

Ελπίζω τώρα τα ξέρεις όλα για τον HPV!