Πώς να αφαιρέσει κονδυλωμάτων λαϊκές θεραπείες και φάρμακα στο σπίτι

Η εμφάνιση των κονδυλωμάτων στο σώμα μπορεί να προκληθεί από ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου, και τις επιβλαβείς συνήθειες, η παρατεταμένη έκθεση στο φως του ήλιου και την κακή υγιεινή. Για να αφαιρέσετε θηλώματα μπορεί να είναι ιατρική ή στο σπίτι.

Τι δεν πρέπει να κάνεις μόνος σου;

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αφαίρεσης του θηλώματα

Απαγορεύεται αυστηρά η κοπή ανεπιθύμητα ογκίδια κανονικό μαχαίρι λεπίδα, ψαλίδι ή ξυράφι. Είναι γεμάτη με χτύπησε σε μια λοίμωξη του τραύματος, και, στη χειρότερη περίπτωση — ίσως ακόμη και την ανάπτυξη του καρκίνου του δέρματος.

Κονδυλώματα για το ευαίσθητο δέρμα των βλεφάρων, το στόμα και τους βλεννογόνους της μύτης αφαιρούνται μόνο υπό την επίβλεψη του δερματολόγου. Άλλες αυξήσεις μπορεί να στεγνώσουν μόνα τους, οπότε αποσύρθηκαν από το δέρμα τα νεκρά κύτταρα. Έτσι, είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε με προσοχή και ακρίβεια, ότι οι διαδικασίες δεν έχουν ουλές και εγκαύματα.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αφαίρεσης του θηλώματα, ανάλογα με μέρη του σώματος

Κατά την αφαίρεση κονδυλωμάτων τον εαυτό σας στο σπίτι, θα πρέπει να εξετάσει τη θέση εμφάνισης των ανεπιθύμητων build-up. Μπορεί να βρίσκονται στο πρόσωπο, το λαιμό, τα πόδια, τα χέρια, το οικείο περιοχές, κοντά στις βλεννογόνους μεμβράνες του σώματος.

Το σπίτι μέθοδοι έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για να αφαιρέσετε θηλώματα στα πέλματα και τα χέρια, όπου το δέρμα είναι σκληρότερο και είναι σε θέση να ανακτήσει γρηγορότερα μετά από πληγές. Την ίδια στιγμή, η ταχεία ανάκαμψη διευκολύνεται από την ταυτόχρονη υιοθέτηση αντι-ιική και ανοσοδιεγερτικές ναρκωτικά.

Μπάνιο με αγριοκάστανο

Οι καρποί της ιπποκαστανιάς είναι πλούσιο σε θεραπευτικές ουσίες. Είναι σε θέση να μειώσει τη φλεγμονή και το οίδημα, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Ώριμα κάστανα συλλέγονται τον σεπτέμβριο, πλένεται και ξηραίνεται σε ένα σκοτεινό μέρος για περαιτέρω χρήση.

Κάστανο έγχυση έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο σπίτι για να προσθέσετε τα λασπόλουτρα, τα οποία συνιστώνται από τους δερματολόγους στην καταπολέμηση των κονδυλωμάτων.

Τα βήματα της διαδικασίας είναι τα ακόλουθα:

 1. Τα κάστανα πρέπει να καθαρίσετε και να πλύνετε;
 2. Μισό γεμίστε ένα καθαρό κουβά με τα φρούτα και προσθέστε βραστό νερό;
 3. Δώστε την έγχυση να μουλιάσει για τουλάχιστον 10 ώρες.
 4. Στη συνέχεια, θα πρέπει να σουρώνουμε το μείγμα και το ρίχνουμε στο μπανιέρα γεμάτη με νερό σε μια άνετη θερμοκρασία του σώματος.

Η θεραπεία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 2-3 ημέρες για 20 λεπτά. Μετά από 2 εβδομάδες θηλώματα θα στεγνώσει και να πέσει.

Μπάνιο με φαινόλη

Φαινόλη θα σας βοηθήσει να καταστρέψει τη δομή των πρωτεϊνών του ιού HPV. Η λύση προορίζεται για εξωτερική χρήση και επεξεργασία σημείων αυξήσεις. Στα χέρια και τα πόδια πριν από την έναρξη της διαδικασίας είναι απαραίτητο για να μαλακώσει το δέρμα σε ένα ζεστό μπάνιο. Το φάρμακο απαγορεύεται αυστηρά για τη θεραπεία των κονδυλωμάτων με τα οικεία μέρη του δέρματος και βλεννογόνων.

Φικαρία εναντίον κονδυλωμάτων

Φικαρία εναντίον κονδυλωμάτων

Ανεπιθύμητη συσσώρευση μπορεί να κάψει φικαρία. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σε αυτή τη διαδικασία και να μην επιτρέψει τον χυμό του φυτού για υγιές δέρμα. Η περιοχή γύρω από το θηλωμάτων σφραγισμένα με γύψο.

Το χυμό από το στέλεχος του φυτού πρέπει να αντιμετωπίζονται καθημερινά μέχρι την πλήρη εξαφάνιση των όγκων. Για τη θεραπεία των θηλωμάτων μαυρίζει και εξαφανίζεται. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την επίδραση της ουσίας chelidonine, που καίει το κονδυλωμάτων. Μετά την έκθεση, το δέρμα μπορεί να παραμείνει μικρή ουλή.

Καρύδια

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση της πράσινης άγουρα καρύδια. Πρέπει να σε λεπτά τεμάχια χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ ή στο μύλο. Τότε είναι που σε ένα γυάλινο πιάτο και χύνεται κηροζίνη.

Το μείγμα θα πρέπει να εμποτιστεί για τρεις εβδομάδες στο ψυγείο. Στη συνέχεια, ο πολτός διηθείται και στραγγισμένο και το προκύπτον υγρό χύνεται σε ένα κατάλληλο δοχείο. Είναι χρησιμοποιείται για την παραγωγή γάζες επιθέματα που εφαρμόζονται στο προσβεβλημένο δέρμα για μισή ώρα.

Η γάζα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, περιοδικά βρέξτε πάλι. Η θεραπεία πραγματοποιείται κάθε βράδυ. Μετά από μια εβδομάδα θηλώματα μειωθεί, και τα δύο εξαφανίζονται.

Κοτόπουλο αυγά

Μικρά κονδυλώματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με κοτόπουλο πρωτεΐνη. Για το σκοπό αυτό μια μπατονέτα για να συλλέγουν την πρωτεΐνη από το κέλυφος του σπάσει τα αυγά και το λάδι build-up. Διενέργεια με την διαδικασία αρκετές φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια του μήνα.

Θεραπεία για το κοστούμι και το κέλυφος. Είναι ξερά στο φούρνο για 20 λεπτά και το άλεσμα. Σκόνη αυγών με παίρνει ο ύπνος στην ανάπτυξη, που καλύπτεται με ένα κομμάτι βαμβάκι και βάλτε μια ταινία-ενίσχυση. Κάθε τρεις ημέρες, το περιεχόμενο της ντύσιμο αλλαγές. Σε τρεις εβδομάδες τα κονδυλώματα θα εξαφανιστούν.

Η αλόη Βέρα στην καταπολέμηση των κονδυλωμάτων

Υπάρχουν διάφοροι τύποι των διαδικασιών με αυτό το φαρμακευτικό βότανο:

 • Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να επισυνάπτεται verruca κόψτε ένα κομμάτι του φύλλου και να το διορθώσουμε με γύψο. Είναι σημαντικό να αλλάξετε τα φύλλα όσο πιο συχνά γίνεται.
 • Μπορείτε να προσθέσετε το Kalanchoe στο χυμό αλόης σε ίσες αναλογίες και να κάνει μια γάζα συμπίεση στο προσβεβλημένο δέρμα. Θα πρέπει να αλλάξει 3-4 φορές την ημέρα.
 • Η δραστηριότητα του ιού θα βοηθήσει να μειώσει την κατανάλωση του χυμού του φυτού μέσα. Μείγμα αλόης με μέλι και λεμόνι θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Μετά από ιατρικές πράξεις για να αφαιρέσετε θηλώματα χυμό αλόης Βέρα βοηθά το δέρμα να ανακτήσει. Μπορεί να λιπαίνετε το ερεθισμένες περιοχές κάθε δύο ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το σκόρδο και τα κρεμμύδια

Κρέμα σκόρδου είναι σε θέση να αφαιρέσει ακόμα και το παλαιότερο κονδυλώματα. Αλοιφή παρασκευασμένα, όπως τα παιδιά, και οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα, με την προσθήκη ψιλοκομμένο μεγάλες σκελίδες σκόρδο.

 1. Ένα παχύ στρώμα εφαρμόζεται στο κονδυλωμάτων, να καθορίσει τη γάζα και τυλίξτε την ταινία.
 2. Μετά από 3 ώρες η επίδεση αφαιρείται και το δέρμα πλένονται με νερό.

Αν αισθανθείτε δυσφορία και αίσθημα καύσου κατά την διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να διακόπτεται. Η μέθοδος αντενδείκνυται για το ευαίσθητο δέρμα. Αν η διαδικασία δεν προκαλεί δυσφορία, εκτελείται μια εβδομάδα, δύο φορές την ημέρα. Μετά από ένα τριήμερο διάλειμμα, επαναλάβετε τη διάρκεια.

Οι πατάτες κατά θηλώματα

Για να αντιμετωπίσει με κονδυλώματα θα βοηθήσει τις πατάτες ροζ ποικιλίες. Ένα φυτικό αλέθεται με τον εύκολο τρόπο και πιέστε προσεκτικά το μείγμα. Ο πολτός χρησιμοποιείται για καταπλάσματα. Εξαπλώθηκε σε θηλωμάτων και καλύψτε το με μια γάζα και τυλίξτε επίδεσμο. Δύο εβδομάδες βράδυ διαδικασίες απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα ογκίδια.

Η πληγείσα περιοχή μπορεί να καθαριστεί με ένα κατά το ήμισυ των κονδύλων. Από λαχανικά και βάμμα από νεαρά φύτρα πατάτας αναμιγνύεται με βότκα φικαρία και thuja κλαδιά. Το μείγμα επιμένουν νύχτα και τη θεραπεία της κονδυλώματα.

Καστορέλαιο

Λιπαρά οξέα το πετρέλαιο είναι σε θέση να απολεπίζει το νεκρό δέρμα. Δεν ερεθίζει το δέρμα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους τομείς του σώματος ή στενές περιοχές.

Η κατεστραμμένη περιοχή του δέρματος αντιμετωπίζεται με μια μπατονέτα με το λάδι, για 10 λεπτά. Επιτρέπεται μισή ώρα κομπρέσες. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό μόνο κατά τη διάρκεια της ημερήσιας επεξεργασίας. Θερμά λουτρά πριν από τη διαδικασία θα επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου

Το υγρό δεν είναι σε θέση να σκοτώσει τον ιό εντελώς, αλλά προκαλεί ταχεία ξήρανση των κονδυλωμάτων. Πριν από τη χρήση θα πρέπει να ελέγξετε για μια αλλεργική αντίδραση. Μια σταγόνα υπεροξειδίου του στην ραχιαία πλευρά του καρπού δεν πρέπει να προκαλέσει ερυθρότητα και φαγούρα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαδικασιών.

Θηλώματα μπορεί να αντιμετωπιστεί 4-5 φορές την ημέρα με μια μπατονέτα. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι, επίσης, χρησιμοποιείται για κομπρέσες. Θα πρέπει να εφαρμόζονται για 4 ώρες, και στη συνέχεια θα πρέπει να αντικαταστήσει το παλιό πακέτο με το νέο. Κονδυλωμάτων πρέπει να εξαφανιστεί σε περίπου μια εβδομάδα.

Οι δερματολόγοι συνιστούν ένα συνδυασμό του υπεροξειδίου του υδρογόνου με το φλοιό δρυός – ως πιο αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, πιο ήπια συνταγή.

Μισό Φλιτζάνι βραστό νερό παρασκευάζεται από το φλοιό και το αφήνουμε για μια μέρα. Στη συνέχεια, το νερό αποστραγγίζεται και να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας αντισηπτικό. Το μείγμα διατηρείται στο ψυγείο. Θεραπεία πραγματοποιείται τρεις φορές την ημέρα για 3 εβδομάδες, με τη μορφή συμπιέζει για 30 λεπτά. Μετά την επέμβαση το δέρμα τρίβεται με το γάλα.

Το ιώδιο

Το ιώδιο δεν χρησιμοποιείται στον βλεννογόνο περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο, το λαιμό και στενές περιοχές. Αντιμετωπίζονται με μια ολιστική μικρά κονδυλώματα, η μορφή της ανάπτυξης δεν έχει σημασία.

Η κατεστραμμένη περιοχή του δέρματος πριν από τη θεραπεία θα πρέπει να πλένονται προσεκτικά με σαπούνι και νερό. Το δέρμα γύρω από τα θηλωμάτων παπανικολάου παχιά κρέμα και καλύψτε το με ένα κομμάτι βαμβάκι. Στη συνέχεια πρέπει να ισχύουν για το verruca μπατονέτα με ιώδιο για μισό λεπτό. Από την κρεμάλα built-up επεξεργασία ξεκινήστε με τα πόδια.

Το ιώδιο μπορεί να εναλλάσσεται με το πράσινο χρώμα. Η διαδικασία εκτελείται 3-4 φορές την ημέρα μέχρι το θηλωμάτων δεν θα πέσει μακριά. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό μόνο με την τακτική θεραπεία.

Φλούδα κρεμμυδιού

Το τόξο έχει καθιερωθεί ως μια καλή θεραπεία για την αφαίρεση των κονδυλωμάτων στο σπίτι. Ένα πιάτο γυαλιού που γεμίζουν με τα λέπυρα, προσθέστε το ξύδι. Εμποτίστε το μείγμα θα πρέπει να είναι δύο εβδομάδες. Αυτό θα ταιριάζει σε ξηρό και ζεστό χώρο, όπου το φως του ήλιου διαπερνά.

Στη συνέχεια, το ξύδι είναι μεταγγίζεται, και ο φλοιός χρησιμοποιείται για κομπρέσες. Το fix με γάζες και μια ταινία-ενίσχυση για την θηλωμάτων και έφυγε μέσα σε μια νύχτα. Το πρωί καθαρίστε το δέρμα με νερό και εφαρμόστε την κρέμα για να το αποτρέψει από το ξεφλούδισμα και το στέγνωμα.

Πικραλίδα κατά θηλώματα

Τα ελαττώματα του δέρματος θεραπεύει και τους απλούς πικραλίδα. Του χυμού μπορεί να δράσει απευθείας στο κονδυλωμάτων αρκετές φορές την ημέρα. Για να προετοιμάσει το βάμμα από αυτούς βολικό γυάλινο δοχείο και το βάζουμε στο κεφάλια λουλουδιών. Για τη γέμιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε Κολωνία. Δύο εβδομάδες αργότερα, το μίγμα αποχύνεται και το λιπαίνετε το προσβεβλημένο δέρμα.

Μπορείτε να κάνετε ένα ποτό από αυτό το λουλούδι φικαρία. Βοτανικό μείγμα που παρασκευάζεται με βραστό νερό και επιμένουν για μισή ώρα. Στη συνέχεια, φιλτράρεται, που χύνεται ζεστό νερό και ποτό όλη την ημέρα.

Πικραλίδα κατά θηλώματα

Ξύδι

Ξύδι ουσία είναι σε θέση να κάψει ένα θηλωμάτων στις ρίζες. Apple ξίδι μηλίτη έχει ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα. Ένα εργαλείο για να χειριστεί μόνο το κονδυλωμάτων και να αποφεύγετε την επαφή με το υγιές δέρμα. Καθαρό ξύδι δεν συνιστάται.

Υπάρχουν μερικές συνταγές θεραπευτικών βοτάνων με ξύδι:

 • Ξύδι με λεμόνι. Κόψτε τα φρούτα απολαύσετε τον οξύ για 2 εβδομάδες. Στη συνέχεια, φέτες λεμόνι, τοποθετείται στο κονδυλωμάτων και να ασφαλίζονται με ένα επίδεσμο σε μια νύχτα.
 • Το ξύδι και αλεύρι. Θα αναδεύεται μέχρι να πήξει και να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή για να κονδυλωμάτων. Μετά την ξήρανση το μείγμα να αφαιρεθεί.
 • Το ξύδι και το ξύλο τέφρας.
 • Το ξύδι και το σκόρδο. Το γαρίφαλο είναι μαριναρισμένο σε μηλικό οξύ και εφαρμόζεται το εξόγκωμα.

Σαπούνι

Το σαπούνι θα πρέπει να εφαρμόσει ένα παχύ στρώμα το βράδυ. Οι αυξήσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται καθημερινά για εβδομάδες. Μπορείτε να απολαύσετε τη γάζα και ισχύουν για τις πληγείσες περιοχές.

Κηροζίνη

Κηροζίνη για τη θεραπεία της θηλώματα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το πράσινο καρύδια. Ρίξτε το λιωμένο νέων πυρήνων και αφήστε το για 2-3 εβδομάδες. Μετά την άντληση του με αποτέλεσμα κέικ τύπου χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των νεοπλασιών. Κρατήστε το μείγμα στο ψυγείο.

Κολλητική ταινία

Αυτό είναι ένα προσιτό εργαλείο που μπορείτε να αγοράσετε τον εαυτό σας στο τοπικό σας φαρμακείο χωρίς συνταγή γιατρού. Είναι σε θέση να αφαιρέσετε το πάνω μέρος του ένα μικρό θηλωμάτων, αλλά αφήστε τη ρίζα. Αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον της νέας οντότητας στον ίδιο χώρο.

Στο σπίτι, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε pappiloma να χρησιμοποιείτε το έμπλαστρο από το φαρμακείο

Οι γιατροί δεν συνιστούν να χρησιμοποιήσετε ταινία στις βλεννώδεις μεμβράνες του σώματος, σε περιοχές του προσώπου, ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα περιέχει σαλικυλικό οξύ, το οποίο διαβρώνει το θηλωμάτων. Ο συνδυασμός της θεραπείας αυτής με την πρόσληψη του ανοσοποιητικού και αντι-ιικά φάρμακα βοηθά να επιταχύνει τη διαδικασία για να απαλλαγούμε από όγκους.

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, είναι σημαντικό να ατμός και καθαρό στην επιλεγμένη περιοχή του δέρματος. Ένα κομμάτι κολλητική ταινία έκοψε αυστηρά σύμφωνα με το μέγεθος του θηλώματα και να θέσει σε 5 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υγρό αντιμετωπισμένη περιοχή είναι αδύνατη. Εκτέλεση επαναλαμβανόμενων διαδικασιών, αν ο όγκος δεν εξαφανίζονται μετά την αρχική θεραπεία.

Φαρμακείων εργαλεία

Μια ευρεία ποικιλία μέσων για να αφαιρέσετε θηλώματα στο σπίτι σας προσφέρονται και στα φαρμακεία. Να διατεθούν ως συνταγή, και χωρίς αυτούς.