Θηλωμάτων: είδη, αίτια, διαγνωστική χαρακτηριστικά γνωρίσματα και θεραπεία

Θηλωμάτων είναι ένα θηλώδες απόφυση του δέρματος ή των βλεννογόνων για γυναίκες και άνδρες. Οι όγκοι είναι ως επί το πλείστον καλοήθεις φύση, αλλά ορισμένα στελέχη να προκαλέσει την ανάπτυξη των καρκινικών όγκων. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες των κονδυλωμάτων σε γυναίκες και άνδρες, για να συγκρίνετε την εμφάνιση του όγκου με αυτά τα εξαρτήματα, τα οποία είναι σχετικά με το πρόσωπο και το σώμα.

Χρώμα θηλωματώδη σχηματισμούς που μπορεί να είναι Γυμνό, κόκκινο, καφέ. Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων είναι συχνά καφέ χρώμα και το είδος της cockscomb.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πώς να μοιάζει με ένα θήλωμα, αλλά είναι ντροπαλός ή δεν θεωρούν ότι είναι απαραίτητο να αναφέρονται σε ειδικούς. Θηλωματώδη σχηματισμούς που Συχνά εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα. Πρέπει να αναφέρονται τα αφροδίσια νοσήματα τρομάζει πολλούς ανθρώπους. Αυτό και που σχετίζονται με καθυστερημένη έναρξη της θεραπείας των κονδυλωμάτων σε γυναίκες και άνδρες.

Θηλωμάτων

Κακοήθειας ιογενή κονδυλώματα είναι δυνατόν, ειδικά εάν βρίσκονται στο βλεννογόνο των γεννητικών οργάνων. Ακόμη και αν τα κονδυλώματα στη φωτογραφία σας δεν ταιριάζει με την υπάρχουσα όγκους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους εμπειρογνώμονες, για την ακριβή διάγνωση.

Τύποι των κονδυλωμάτων

HPV μπορεί να είναι των ακόλουθων τύπων:

 • τακτική ή χυδαία κονδυλώματα;
 • νηματοειδή;
 • επίπεδη *
 • κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων;
 • πελματιαία κονδυλώματα;
 • νεανική κονδυλώματα.

Ο ακριβής τύπος του θηλώματα μπορεί να εγκαταστήσει μόνο ο θεράπων ιατρός. Συνιστάται να στραφούν σε επαγγελματίες, όταν εντοπίστηκε, το χαρακτηριστικές αποφύσεις στο δέρμα και τους ιστούς.

Το συνηθισμένο θηλωμάτων

Συνηθισμένο κονδυλώματα που ονομάζεται χυδαίο κονδυλώματα. Αυτό το είδος των όγκων είναι ευρέως διαδεδομένη μεταξύ των νέων και μέσης ηλικίας. Πιο συχνά, οι όγκοι αυτοί εμφανίζονται στα δάχτυλα. Συμβάλλει στην ανάπτυξη κοινών κονδυλώματα βλάβες του δέρματος, μυκητιασικές ασθένειες και συνεχή επαφή με την επιθετική εγχώρια κεφάλαια.

Το συνηθισμένο θηλωμάτων

Χυδαία κονδυλώματα είναι μικρά σε μέγεθος, που υψώνεται πάνω από το δέρμα. Οι όγκοι είναι συνήθως σάρκα-χρωματισμένος. Τα κονδυλώματα αποτελούν καμία απειλή για την υγεία αν δεν καταστραφεί κατά τη διάρκεια μέτρα υγιεινής κατά την εκτέλεση οικιακών εργασιών. Ενεργά την ανάπτυξη των κονδυλωμάτων είναι μια ένδειξη για την αφαίρεσή τους.

Νηματοειδείς θηλές

Νηματοειδείς κονδυλώματα είναι όγκοι σε ένα λεπτό στέλεχος που μοιάζουν με στενό στήλες. Υπάρχουν αυξήσεις στις μασχάλες, στο λαιμό, κάτω από το Στήθος και το πρόσωπο.

Αν η ζημιά νηματοειδείς θηλές γίνει φλεγμονή, μπορεί να προκαλέσει διαλείπουσα αιμορραγία. Το χρώμα των σωματικών όγκων. Οι ειδικοί συστήνουν να αφαιρέσετε νηματοειδείς κονδυλώματα με τη χρήση λέιζερ ή κρυοπηξία, ειδικά αν το δέρμα αυξήσεις ισχυρή ανάπτυξη και τη ζημία.

Επίπεδη θηλώματα

Επίπεδες μυρμηκιές — κονδυλώματα είναι ένα κλασικό ελαφρώς κίτρινο χρώμα, που εμφανίζονται στο πρόσωπο, το σώμα, το δέρμα και τα πόδια. Σε θέση να αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς με φόντο συχνή βλάβη, έχουν την τάση να γίνει φλεγμονή και να προκαλέσει φαγούρα.

Επίπεδη θηλωμάτων

Λόγω της δυσφορίας από την επίπεδη θηλώματα είναι συνιστάται να αφαιρέσετε χειρουργικά, ενώ οι όγκοι είναι το μικρό μέγεθος. Μεγάλες αυξήσεις του δέρματος πρέπει να κατανάλωσης με το νυστέρι.

Κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων

Ένα αγαπημένο μέρος του εντοπισμού των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων — των γεννητικών οργάνων και την περιοχή βουβωνική χώρα. Τα κονδυλώματα εμφανίζονται μετά από σεξουαλική επαφή. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των όγκων είναι η ενεργή ανάπτυξη. Μικρά θηλώματα γεννητικών τείνουν να συγχωνεύονται, και την εκπαίδευση τοποθεσίες που έχουν ασαφή περιγράμματα και ανώμαλη επιφάνεια. Μεγάλες κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων είναι συχνά χαλασμένες, προκαλώντας την προσχώρηση της δευτερογενούς λοίμωξης.

Σημαντικό! Κονδυλωματωδών αλλοιώσεων δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ορισμένα στελέχη του ιού HPV που προκαλούν υπερπλασία του βλεννογόνου των γεννητικών οργάνων, μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη των κακοηθών όγκων.

Για να αφαιρέσετε κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων καλύτερος λέιζερ που ατμοποιεί τα στρώματα, τα μη φυσιολογικά κύτταρα, αφήνοντας το σημάδι παραμόρφωση και χωρίς να σπάσει τη λειτουργικότητα των παρακείμενων ιστών.

Πελματιαία κονδυλώματα

Πελματιαία κονδυλώματα βρίσκονται στα πόδια. Κοίτα, με τη μορφή πυκνό αυξήσεις που μπορεί να προκαλέσει πόνο κατά το βάδισμα.

Πελματιαία κονδυλωμάτων

Όγκοι αυτού του τύπου συχνά εξαφανίζονται από μόνα τους, αλλά κυρίως στην παιδική ηλικία. Πελματιαία κονδυλώματα μπορεί να συγχέεται με κάλους, η οποία, σε αντίθεση με τα θηλώματα, έχουν μια αρκετά ομαλή επιφάνεια.

Νεανική κονδυλώματα

Θηλωμάτων νεανική τύπου είναι σπάνιες. Τα άρρωστα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Η λοίμωξη εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του φυσικού τοκετού, αν η μητέρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων. Το παιδί θηλώματα μπορεί να εμφανιστεί για το βλεννογόνο του στόματος, χτυπώντας τις φωνητικές χορδές να προκαλέσουν διαταραχή της αναπνευστικής λειτουργίας. Για να αποφευχθούν τέτοιου είδους αρνητικές επιπτώσεις, συνιστάται να πραγματοποιήσει χειρουργική θεραπεία αμέσως μετά την ανίχνευση των ανηλίκων κονδυλώματα.

Ένα σπάνιο θέαμα της θηλώματα περιλαμβάνουν κονδυλώματα Lewandowski-Lucca. Τα άρρωστα παιδιά και την εφηβεία. Στα χέρια και τα πόδια του παιδιού εμφανίζονται με σκούρο καφέ κονδυλώματα. Μπορεί να είναι κακοήθεις, αν καθυστερήσει η χειρουργική θεραπεία.

Γιγαντιαία οξυτενή Buske-Levenshtein

Γιγαντιαία οξυτενή Buske-Levenshtein είναι carcinomatosa γεννητικών κονδυλωμάτων, η οποία χαρακτηρίζεται από ενεργή ανάπτυξη, την τάση να επαναλαμβάνονται, ακόμη και μετά την πλήρη αφαίρεση. Ο όγκος καταστρέφει υγιή ιστό, σε θέση να μετατρέψει σε ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα.

Αυτό το χαρακτηριστικό απαιτεί μια εμπεριστατωμένη διάγνωση και επείγουσες εκκλήσεις για ειδικούς στην εμφάνιση του τα πρώτα συμπτώματα των όγκων αυτών.

Κλινικές εκδηλώσεις του γίγαντα οξυτενή

Γιγαντιαία κονδυλώματα μπορούν να εμφανιστούν τόσο σε νέους και σε μεγάλη ηλικία. Συχνά εμφανίζεται στα γεννητικά όργανα. Ένα δημοφιλές μέρος για τον εντοπισμό — το πέος. Οι άνδρες επηρεάζονται πιο συχνά από τις γυναίκες. Γιγαντιαία οξυτενή αναφέρεται σε προκαρκινικές παθήσεις. Η έλλειψη προσωπικής υγιεινής, τις επιδράσεις εξωτερικών παραγόντων και μειωμένη ανοσία μπορεί να επιταχύνει minimizatio ιστούς.

Η ασθένεια αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών. Πρώτα το δέρμα εμφανίζονται μικρές θηλές τείνουν να συγχωνεύονται. Τελικά σχηματίζουν ένα μεγάλο οξυτενή. Έχει διάφορες αυξήσεις στις πλευρές, με ορατά τα αυλάκια. Ο όγκος καλύπτεται με το ορατό νεκρός περιοχές. Γιγαντιαία κονδυλώματα έχουν την τάση να βλάψει το εσώρουχο. Βλάβη του όγκου είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια προσωπικές επαφές. Ανάμεσα στα αυλάκια συσσωρεύεται ένα μυστικό που αρχίζει να μυρίζει άσχημα. Αυτό δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την αναπαραγωγή των μολυσματικών παραγόντων και το σχηματισμό των πυώδεις εκκρίσεις.

Γιγαντιαία κονδυλώματα

Γιγαντιαία κονδυλώματα εμφανίζονται πιο συχνά στην βάλανο του πέους ή στη στεφανιαία αύλακα. Στις γυναίκες, κονδυλώματα εντοπίζονται στα χείλη του αιδοίου και του ουροποιητικού συστήματος. Ο όγκος αναπτύσσεται αργά, αλλά επηρεάζει βαθιά ιστών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές της αναπαραγωγής στο μέλλον. Αλλά το πιο απειλητική επιπλοκή είναι η ανάπτυξη πλακώδες καρκίνωμα.

Εξέταση σε ένα τεράστιο οξυτενή

Αν υποψιάζεστε HPV στην περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση της venereologist. Ο ειδικός θα σας συνταγογραφήσει την PCR διάγνωση και να καθορίσει τα συγκεκριμένα στελέχη του ιού HPV. Γιγαντιαία κονδυλώματα πρέπει να διαφοροποιηθεί από θηλωμάτωση, η δευτερογενής σύφιλη. Να είστε βέβαιος να διεξάγει μια ιστολογική εξέταση, η οποία σας επιτρέπει να αποκλείσει κακοήθη παθολογία.

Θεραπεία της γιγαντιαίες θηλές

Γιγαντιαία κονδυλώματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι να αφαιρεθεί με ένα νυστέρι. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το συντομότερο δυνατόν για να διεξάγει μια επιχείρηση για την πρόληψη του καρκίνου. Επιπλέον, συνιστάται να εφαρμόσουν τη διαδικασία για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο της επιδείνωσης των όγκων στο μέλλον.

Χειρουργικές μεθόδους θεραπείας συνήθως σε συνδυασμό με αντι-ιική και το ανοσοποιητικό-ενισχύοντας τρόπους. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν ιντερφερόνης από του στόματος και τοπικά. Αυτό θα βελτιώσει την συνολική απόδοση της διαδικασίας επεξεργασίας.

Οι βασικές αρχές της θεραπείας

Η θεραπεία των κονδυλωμάτων σε γυναίκες και άνδρες ειδικός επιλέγει ξεχωριστά. Αν HPV ανιχνεύεται πριν από την εμφάνιση των κλινικών εκδηλώσεων, να συνταγογραφήσει κυτταροστατικών. Αυτό βοηθά να αποτρέψει την ενεργοποίηση του HPV μέσα στα επόμενα χρόνια. Η ασυμπτωματική λοίμωξη από HPV, δεν είναι λόγος για να αρνηθούν τη θεραπεία. Συνιστάται ακόμα και σε απουσία κλινικές εκδηλώσεις, διάγνωση και η τακτική χρήση αντισύλληψης φραγμού για την πρόληψη της μόλυνσης των σεξουαλικών συντρόφων.

Κλασικό καταπολέμηση των κονδυλωμάτων σε οποιαδήποτε μέρη του σώματος και τα γεννητικά όργανα είναι η χειρουργική επέμβαση. Σήμερα, οι ειδικοί προσφέρουν ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των λέιζερ πήξης. Ασφαλείς τρόποι για να αφαιρέσετε μυρμηγκιές είναι να λύσει το πρόβλημα της καλοήθη νεοπλάσματα που προκλήθηκε από την ενεργοποίηση του σώματος ιικών σωματιδίων.

Με μικρούς όγκους είναι δυνατό να χρησιμοποιούν χημικές μεθόδους καταστροφής. Μια ενιαία εφαρμογή των διαβρωτικών ουσιών στο δέρμα, θηλωματώδη αποφύσεις οδηγεί σε μη αναστρέψιμες συνέπειες και την καταστροφή των όγκων.

Αλλά η αφαίρεση των κονδυλωμάτων δεν λύνει πλήρως το πρόβλημα του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων λοίμωξη. Είναι σημαντικό να ενεργεί για τον ίδιο τον ιό, το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό του σώματος. Να σταματήσει η ανάπτυξη του παθολογικού ιστού με τη χρήση αντι-ιικών φαρμάκων. Το εργαλείο καταστέλλει την περαιτέρω αύξηση του πληθυσμού του παθογόνου και έχει μια τονωτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ανοσολογική διέγερση

Η ανοσία είναι η εμφάνιση του θηλώματα συχνά αποδυναμώνεται. Αυτό είναι ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων λοίμωξη. HPV downregulates η δραστηριότητα αμυντικά κύτταρα, η οποία προκαλεί υπερπλασία των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος.

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία των κονδυλωμάτων περιλαμβάνει τη χρήση ανοσοδιεγερτικές ναρκωτικά. Συχνά έχουν επίσης αντι-φλεγμονώδη και αντι-ιική δράση. Η συνδυασμένη επίδραση των μέσων που επιτρέπει να επιτευχθεί το υψηλότερο δυνατό δραστηριότητα της εφαρμοζόμενης θεραπείας και να μειώσει τον αριθμό των υποτροπών ανά έτος.

Ανοσολογική διέγερση

Ανοσορυθμιστές σε λοίμωξη από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων πρέπει να διορίσει έναν ειδικευμένο πρόσωπο που παίρνει το άτομο καθεστώς των ναρκωτικών θεραπεία. Μεταξύ των προσθέτων στην πρώτη θέση έρχονται τα ναρκωτικά interferonum, η οποία μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές δοσολογίας, συμπεριλαμβανομένων και κολπικά υπόθετα.

Interferonum σε μορφή gel και αλοιφές αποτελεσματική στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης του θηλώματα. Αν οι όγκοι είναι πολλοί και είναι έντονα συγχωνεύονται το ένα με το άλλο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν μπορεί να κάνει. Είναι απαραίτητο να διεξάγουν πολύπλοκες συστηματική θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει ιντερφερόνη με τη μορφή δισκίων ή ακόμα και ενέσεις.

Βοτανικό Ανοσοδιεγερτικά

Πλεονέκτημα των λαχανικών ανοσοδιεγερτικές ναρκωτικά είναι φυσικό. Αλλά για να επιτευχθεί ταχεία ασυλία με τη βοήθειά τους, δεν θα πετύχει. Φάρμακα από βότανα έχουν αθροιστικό αποτέλεσμα. Κοινή ανοσοδιεγερτικές προϊόν με φυσική σύνθεση είναι η Echinacea. Με βάση αυτό το εργοστάσιο που κατασκευάζονται από μια ποικιλία των φαρμάκων, τα οποία χρησιμοποιούνται για αρκετούς μήνες.

Ανίχνευση, ακόμη και μερικά κονδυλώματα είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει μια αποδυνάμωση του φυσικού προστατευτικές δυνάμεις του σώματος. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή κυρίως από την ανοσολογική κατάσταση. Για να την ενισχύσει, μεταξύ άλλων, μέσω της διόρθωσης της διατροφής. Χρησιμοποιούνται τα προϊόντα πρέπει να περιέχουν πλούσιες ποσότητες βιταμινών και μικροστοιχείων, οργανικά οξέα και αντιοξειδωτικά. Για τη δύναμη της ανοσίας είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της μέλισσας, ginseng, αυξήθηκαν τα ισχία, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική θεραπεία

Ελάχιστα επεμβατική αφαίρεση των θηλωμάτων είναι πολύ δημοφιλής, κυρίως λόγω της υψηλής καλλυντική δράση. Η χρήση σύγχρονων μεθόδων επιτρέπει να απαλλαγούμε από όγκους των μικρών και μεσαίου μεγέθους σχεδόν αναίμακτη. Ταχεία επούλωση των ιστών δεν αφήνει ουλές και άλλες αισθητή την εμφάνιση ατελειών.

Αφαίρεση του θηλώματα

Όμως, παρά την υψηλή αποτελεσματικότητα σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους για να απαλλαγούμε από θηλωματώδη αποφύσεις έχουν ορισμένους περιορισμούς και τις αντενδείξεις:

 • η παρουσία των κακοήθων όγκων;
 • επιθετική ανάπτυξη της θηλώματα και ιογενείς κονδυλώματα;
 • συμμετάσχετε σε μια δευτερεύουσα μόλυνση, την εμφάνιση των σημείων της φλεγμονής;
 • η παρουσία του έρπητα;
 • τυχόν επιδείνωση των σωματικών ασθενειών και λοιμωδών διεργασιών.
 • εγκυμοσύνη.

Αντενδείξεις για τη χρήση της ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές εντοπίζονται, κατά τη διάρκεια της προπαρασκευαστικής φάσης, όταν ειδικούς τη διεξαγωγή ολοκληρωμένων εργαστηριακών δοκιμών, διαβουλεύσεις των ειδικών.

Όταν για να αφαιρέσετε θηλώματα

Θηλώματα μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς παράπονα σχετικά με την κατάσταση, ακόμη και αν ο όγκος είναι πολύ μικρός και δεν απειλούν την υγεία. Όγκοι του δέρματος είναι ένα ελάττωμα από το οποίο πολλοί άνθρωποι θέλουν να απαλλαγούμε από.

Οι κύριες ενδείξεις για την αφαίρεση του θηλώματα:

 • η θέση των όγκων σε ένα μέρος όπου συχνά είναι κατεστραμμένο και ερεθισμένο υπό την επίδραση των δυσμενών εξωτερικών παραγόντων (μεταβολές θερμοκρασίας, υγρασία, την τριβή των ενδυμάτων);
 • η δραστική αύξηση των θηλωματώδη αυξήσεις του δέρματος ή των βλεννογόνων των γεννητικών οργάνων, στόμα;
 • παραβίαση λειτουργία των φυσιολογικών ιστών ως αποτέλεσμα της αύξησης των θηλώματα;
 • υψηλό κίνδυνο κακοήθειας, ανίχνευση δυνητικώς επικίνδυνα στελέχη του HPV;
 • σχεδιάζετε εγκυμοσύνη, κατά την οποία υπάρχει ορμονικές αλλαγές στο σώμα, προωθεί την ταχεία ανάπτυξη των καλοήθων και κακοήθων νεοπλασμάτων.

Εάν ο γιατρός σας συμβουλεύει να απαλλαγούμε από κονδυλώματα, είναι να ακούσετε τη γνώμη του. Κάθε χρόνο ο αριθμός των κακοήθων όγκων αυξάνεται, και αυτό είναι μια ανησυχητική πραγματικότητα. Είναι καλύτερα να αφαιρέσει έναν καλοήθη όγκο στην ώρα τους, γιατί κανένας γιατρός δεν μπορεί να πει με ακρίβεια ότι με την πάροδο του χρόνου, HPV δεν θα μετατραπεί σε καρκινικούς όγκους.

Φωτοπηξία με Laser

Χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ για να αφαιρέσει την θηλωμάτων μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος, στο πρόσωπο και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η μέθοδος προσφέρει τη μέγιστη αποδοτικότητα και την ασφάλεια. Το laser εξαχνώνει στρώματα από μη φυσιολογικά κύτταρα, αφήνοντας την αιμορραγία των αγγείων. Μετά την απομάκρυνση υπάρχει μια μικρή κρούστα που θα κοπεί σταδιακά κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων.

Scarless θεραπεία είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της μεθόδου. Πολλοί αρνούνται τη χειρουργική θεραπεία μόνο λόγω του γεγονότος ότι φοβάμαι την επιδείνωση της εξωτερικής κατάστασης του δέρματος σε εκτεθειμένα μέρη του σώματος και του προσώπου. Θηλώματα είναι επιρρεπείς σε υποτροπές, για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντι-ιικά φάρμακα immunocorrective ναρκωτικά.

Κρυοχειρουργική

Το πάγωμα των κονδυλωμάτων με τη χρήση υγρού αζώτου χαμηλής θερμοκρασίας είναι σχεδόν δεν είναι κατώτερα από την δημοτικότητα του με τη μέθοδο του λέιζερ πήξης.

Κρυοχειρουργική

Ενεργό παράγοντα εφαρμόζεται στον όγκο με ένα applicator. Οφείλεται στο στιγμιαίο πάγωμα του όγκου είναι σπάνια λευκό, αλλά στη συνέχεια υπάρχει υπεραιμία με ελαφρό οίδημα. Η περιοχή που καλύπτεται από μια πυκνή κρούστα, σύμφωνα με την οποία ξεκινά η διαδικασία για την επιθηλιοποίηση. Nekrotizirovannye οικόπεδα σταδιακά αντικαθίστανται από υγιή ιστό. Σε αυτή την περίπτωση, το δέρμα δεν παραμένουν ουλές.

Εφαρμογή των electrocoagulation

Αφαίρεση του θηλώματα με τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμα και δοκιμασμένη μέθοδο της χειρουργικής θεραπείας. Το electrocoagulator όχι μόνο εξαφανίζει τον όγκο, αλλά και σφραγίζει τα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία, εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος από το κατεστραμμένο τοιχώματα των αγγείων. Εφαρμογή των electrocoagulation συνιστάται σε συνδυασμό με ανοσοδιεγερτικές θεραπεία και τα αντι-ιικά φάρμακα.

Radiowave θεραπεία

Ραδιοκύματα που παρέχουν για την αφαίρεση καλοήθων όγκων με ελάχιστους τραυματισμούς. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της radiolog πήζει σκάφη. Σε συνδυασμό με αντι-ιική θεραπεία, η μέθοδος παρέχει ιδιαίτερα αποτελεσματική αποτελέσματα. Ανοσοδιεγερτικές φάρμακα συνταγογραφούνται με συχνές υποτροπές της θηλώματα και Γενική εξασθένηση του οργανισμού.

Η χρήση κυτταροτοξικών φαρμάκων

Ένα φάρμακο που συχνά χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει κονδυλωμάτων σε γυναίκες και άνδρες. Το εργαλείο περιέχει ένα σύμπλεγμα από οξέα. Επιπλέον, η σύνθεση περιλαμβάνει ένα νιτρικών αλάτων του χαλκού, η οποία στεγνώνει τους ιστούς των γεννητικών κονδυλωμάτων, θηλώματα και κονδυλώματα.

Το εργαλείο σας επιτρέπει να αφαιρέσετε με ασφάλεια μικρούς όγκους. Το φάρμακο δεν είναι κατάλληλο για την επεξεργασία των μεγάλων θηλώματα και κονδυλώματα. Μετά τη θεραπεία, ο όγκος στεγνώνει. Αν θηλωμάτων ενιαίο, ένα μόνο χρήση. Σε περίπτωση πολλαπλών θηλωματώδη αποφύσεις που απαιτούνται για να κάνουν διάφορες εφαρμογές. Διάλειμμα μεταξύ των θεραπειών πρέπει να είναι τουλάχιστον μία εβδομάδα. Σταδιακά ιστών όγκων καλύπτεται από μια πυκνή κρούστα, το οποίο εξαφανίζεται σε λίγες μέρες.

Επεξεργασία θηλωμάτων

Αποκατάσταση κάλυψη είναι γρήγορη. Ουλές στο δέρμα παραμένει. Μεγάλες κρεατοελιές και θηλώματα σταδιακά μειωθεί σε μέγεθος, αλλά συνήθως για να πάρετε την πλήρη εξαφάνιση μόνο με ένα φάρμακο αποτύχει.

Η τελική καταστροφή papillomavirus αδύνατο. Η θεραπεία στοχεύει πρωτίστως στο να απαλλαγούμε από τα κύρια συμπτώματα της νόσου και την πρόληψη της υποτροπής στο μέλλον. Αφαίρεση των όγκων δεν εμποδίζει την μετάδοση του ιού HPV σε επαφή πρόσωπα, που συχνά έχουν ήδη λοίμωξη από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων σε λανθάνουσα μορφή. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος του ιού HPV είναι για τα άτομα με αρνητική οικογενειακή ιστορία ανάμεσα σε στενούς συγγενείς, όταν υπάρχουν περιπτώσεις καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και άλλες κακοήθεις παθήσεις.

Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην πρόληψη της επανάληψης της θηλώματα. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει την περιοδική χρήση ιντερφερονών στο παρασκήνιο της κανονικής ζωής. Αποφύγετε περιστασιακές σεξουαλικές σχέσεις, χρησιμοποιούν μια μέθοδο φραγμού αντισύλληψης, που προστατεύει από τη λοίμωξη HPV και τις πιο επιθετικές μορφές των γεννητικών κονδυλωμάτων. Κορίτσια και γυναίκες έως 45 ετών, μπορούν να εμβολιαστούν. Εμβόλια είναι διαθέσιμα σε όλες σχεδόν τις περιφέρειες. Σε πολλές περιοχές έχουν σήμερα, για δωρεάν. Ο εμβολιασμός μπορεί να ξεκινήσει από 9 χρόνια.