Πώς να απαλλαγείτε από θηλώματα και κονδυλώματα

θηλωμάτων στο ανθρώπινο σώμα

Θηλώματα είναι συχνά αντιληπτή ως ένα μικρό καλλυντικό ελάττωμα, αν οι θέσεις δεν προκαλούν σωματική δυσφορία. Ωστόσο, παρά την ασημαντότητα των συμπτωμάτων της νόσου, η παρουσία του θηλώματα είναι ένα σύμπτωμα της μια ιογενής λοίμωξη του οργανισμού, η περαιτέρω ανάπτυξη του οποίου μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Τι είναι ένα θηλωμάτων;

Θηλωμάτων είναι ένας όγκος στην επιφάνεια του δέρματος ή των βλεννογόνων. Τα συμπτώματα κυμαίνονται από ευρεία δερματώδη οζίδια, σημαντικά πάνω από την επιφάνεια του δέρματος, να προεξέχουν σημαντικά αγκάθια επίμηκες, που βρίσκεται στο πόδι. Η θέση τους μπορεί να είναι η ομάδα που συχνά οδηγεί στο σχηματισμό της μια ενιαία μάζα με οδοντωτή επιφάνεια ή ένα μονό. Επίσης, ποικίλλουν ανάλογα με την εντόπιση της θηλώματα από την εξωτερική επιφάνεια του δέρματος, τους βλεννογόνους του στόματος, της μύτης, των γεννητικών οργάνων και τα εσωτερικά όργανα.

Ο ένοχος να καταστραφεί η δομή της επιφάνειας το δερμικό στρώμα είναι ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), η οποία διεισδύει στο κύτταρο, προκαλώντας την ανεξέλεγκτη διαίρεση, με αποτέλεσμα το σχηματισμό των κονδυλωμάτων.

Μέχρι σήμερα, διατίθενται περισσότερα από 500 είδη του θηλώματος, πολλά από τα οποία μπορεί να προκαλέσει όχι μόνο την εμφάνιση των κονδυλωμάτων, αλλά και καλοήθεις ή κακοήθεις όγκους.
Τι είδους ανάπτυξη θα έχει τον όγκο, που προκλήθηκε από τον ιό των κονδυλωμάτων εξαρτάται από τη μέθοδο της διείσδυση στο κύτταρο. Υπάρχουν δύο τύποι του παρασιτισμού του ιού σε ένα κελί:

 • episomally;
 • τα διεταιρικά.

Episomally μέθοδος περιλαμβάνει τη διείσδυση του ιού στον πυρήνα των επιθηλιακών κυττάρων, και τη συνέχεια της ύπαρξης, χωρίς να επηρεάζει τη γενετική του δομή. Αυτός ο τρόπος ύπαρξης είναι μια καλοήθης φύση.

Όταν intercommunion τον τρόπο που ο ιός ενσωματώνεται στο κύτταρο είναι τα χρωμοσώματα, με αποτέλεσμα την περαιτέρω διαίρεση γίνεται κακοήθη μορφή.

Οι λόγοι για το σχηματισμό της θηλώματα

Πολύ συχνά, πολύ HPV παραμένει στον ανθρώπινο ιστό, χωρίς κλινικές εκδηλώσεις. Η ώθηση για την ενεργοποίηση της δραστηριότητας του ιού συνήθως είναι μια μείωση στο ανοσοποιητικό ιδιότητες του σώματος, που έχουν μολυνθεί με τον ιό.

Ο λόγος για την πτώση της ασυλίας μπορεί να είναι:

 • φλεγμονώδεις παθήσεις με ένα χρόνιο χαρακτήρα *
 • το άγχος;
 • παρατεταμένη πίεση (συναισθηματικά και σωματικά);
 • λοιμώδη νοσήματα;
 • διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος;
 • διαταραχές στο πεπτικό σύστημα;
 • beriberi.

Οι τύποι των κονδυλωμάτων και τους μέρος της εκπαίδευσης

Απλό θήλωμα. Μια μικρή σφραγίδα με σκληρά, τραχιά επιφάνεια, στρογγυλό ή οβάλ, όχι περισσότερο από 2-3 mm σε διάμετρο. Μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή σε ομάδες, σχηματίζοντας μια συνεχή λιωμένο επιφάνεια. Συνήθως επηρεάζει το: χέρια (παλάμες, τα δάχτυλα, τους αγκώνες), τα πόδια (γόνατα, πόδια).

Εμφανίζονται στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα να διατηρήσει την αρχική μορφή και, στη συνέχεια, αρχίζουν να αναπτύσσονται συχνά, σχηματίζοντας μια διασπορά των νεοπλασιών, το οποίο ονομάζεται μωσαϊκό θηλωμάτωση.

Επίπεδη θηλώματα. Έχουν διαφορετικό σχήμα και ύψος περίπου 1 mm. Στην εκπαίδευση, διατηρούν το χρώμα και την ποιότητα της επιφάνειας του δέρματος, και, επομένως, είναι, εκ πρώτης όψεως δεν είναι ορατά. Θέσεις:

 • πρόσωπο (σαγόνι, μέτωπο);
 • χέρια (ώμοι, βραχίονες, χέρια).

Σε αντίθεση με το συνηθισμένο κονδυλώματα, τα οποία εμφανίζονται ασυμπτωματική, το εκπαιδευτικό επίπεδο συνοδεύεται από κνησμό και ερεθισμό και ερυθρότητα στην πάσχουσα περιοχή.

Νηματοειδείς θηλές (acrochordus). Διαμορφώνεται κυρίως σε άτομα άνω των 45 ετών. Έχουν τη μορφή εκπαίδευσης, έως 5 mm, νηματοειδείς ή στρογγυλεμένες, σε ένα λεπτό στέλεχος. Πιο συχνά τοποθετούνται:

 • αιώνες;
 • το λαιμό;
 • μασχαλιαία βαλίνη;
 • ανάμεσα στους γλουτούς;
 • στη βουβωνική χώρα;
 • κάτω από το Στήθος.

Από μόνες τους, acrochordus δεν προκαλεί δυσφορία, αλλά λόγω της θέσης τους, μπορεί να τραυματιστεί κατά την κίνηση και να προκαλέσει πόνο.

Των γεννητικών οργάνων θηλώματα (μυρμηγκιές). Μόλυνση ευάλωτα νεαρά άτομα κάτω από την ηλικία των 35 ετών. Αυτό το είδος του ιού έχει τη μορφή ενός επιμήκους κόμπο ροζ ή γκρι χρώμα, είναι που μεταδίδονται κυρίως σεξουαλικώς μεταδιδόμενα, και τα αίτια της ήττας:

 • πρωκτό;
 • γεννητικά όργανα (αιδοίο και τα χείλη του αιδοίου στις γυναίκες, ενώ το άνοιγμα της ουρήθρας και της βαλάνου του πέους στους άνδρες);
 • γλώσσας;
 • στους βλεννογόνους του στόματος;
 • τα χείλη.

Μετά τη μόλυνση η περίοδος επώασης διαρκεί 1-6 μήνες. Οι ιοί που προκαλούν την ανάπτυξη των οξυτενή, είναι μια ομάδα μεσαίου ή υψηλού κινδύνου για ανάπτυξη καρκίνου και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του ορθού, καρκίνο των γεννητικών οργάνων σε άνδρες και γυναίκες.

Πόσο επικίνδυνο είναι το HPV για τις γυναίκες

Με τον κίνδυνο του καρκίνου, του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) μπορεί να υποδιαιρείται σε 3 τύπους:

 1. Χαμηλού κινδύνου HPV καρκίνους *
 2. HPV μέσο κίνδυνο του καρκίνου;
 3. Υψηλού κινδύνου HPV καρκίνος.

Διαπιστώθηκε ότι διάφοροι τύποι των ιών ανθρωπίνων θηλωμάτων, που ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου για καρκίνο, να προκαλέσει καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες. Οι δοκιμές έδειξαν ότι ο καρκίνος του τραχήλου εμφανίζεται μόνο όταν η λοίμωξη με τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων. Κατά την απουσία του ιού HPV στο σώμα, καρκίνο του τραχήλου της μήτρας δεν αναπτύσσεται.

Σήμερα, η αύξηση της διανομής λαμβάνει ένα εμβόλιο κατά δύο τύπους του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του καρκίνου των γεννητικών οργάνων.

Μέθοδοι λοίμωξη

Λόγω της ευρείας εξάπλωσης του ιού HPV, και αντοχή σε εξωτερικές επιρροές, ο κίνδυνος μόλυνσης είναι πολύ υψηλό. HPV μπορεί να μεταδοθεί:

 1. Σεξουαλικά. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος μόλυνσης κορυφώθηκε kandilomy. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση προφυλακτικού δεν είναι εμπόδιο για τη διείσδυση του ιού, καθώς μπορεί να μεταδοθεί μέσω της αφής;
 2. Τον τοκετό. Στην περίπτωση αυτή, η μόλυνση εμφανίζεται από τη μητέρα. Εκεί είναι η εμφάνιση του θηλώματα στο στοματικό βλεννογόνο ή στην περιοχή των γεννητικών οργάνων νεογέννητο. Πολύ συχνά, αυτά τα θηλώματα εξαφανίζονται από μόνα τους;
 3. Οικιακά διαδρομή. Σε σχέση με τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από τη σωματική επαφή ή κοινών αγαθών. Ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης σε σάουνες, πισίνες ή τις δημόσιες τουαλέτες.
 4. Samsarajade με την καταστροφή του επιθηλίου. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, τραυματισμό, ή το μηδέν.

Μέθοδοι επεξεργασίας

τρόπους για τη θεραπεία κονδυλωμάτων

Στη σύγχρονη ιατρική δεν υπάρχει πραγματικά αποτελεσματικό φάρμακο που μπορεί να καταστρέψει τον ιό, ή να περιορίσει την διείσδυση στο σώμα. Ιατρική παρέμβαση απευθύνεται γενικά προς την αφαίρεση της επίπτωσης του ιού, θηλώματα ή ιστών όγκων του κακοήθους φύσης. Εάν είναι απαραίτητο, με στόχο HPV θεραπευτικό αποτέλεσμα αναπτύσσεται στις ακόλουθες κατευθύνσεις:

 1. Εξάλειψη των ασθενειών που προκαλούν εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος.
 2. Αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς;
 3. Επιπτώσεις για τον ιό HPV αντιικές θεραπείες;
 4. Αφαίρεση των κονδυλωμάτων.

Για να επαναφέρετε την ασυλία χρήση ναρκωτικών, έχουν ανοσοδιεγερτικές δράση. Είναι σε θέση να επηρεάσει το μεταβολισμό ιστού και να ενεργοποιήσετε την αντίσταση των κυττάρων.

Η λίστα των ανοσο-διαμόρφωσης μέσα περιλαμβάνει:

 • φάρμακα που διεγείρουν την παραγωγή της ιντερφερόνης;
 • φάρμακα που περιέχουν ορμόνες διεγερτικά.

Επίσης, θετική επίδραση στην ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, έχει βιταμίνη θεραπεία. Ως άμεσο αντίκτυπο στη δραστηριότητα του ιού στα κύτταρα, και επίσης για την πρόληψη της μόλυνσης, εφαρμόστε protivovirusnye ταμεία.

Σύμφωνα με τη μέθοδο έκθεσης των αντιικά φάρμακα χωρίζονται σε:

 • να προκαλέσει το ανοσοποιητικό σύστημα να καταστρέψει τον ιό;
 • επηρεάζει άμεσα τον κύκλο της δραστηριότητας του ιού.

Η διαγραφή γίνεται με τους εξής τρόπους:

 • η μέθοδος της χειρουργικής θεραπείας;
 • αφαίρεση με laser;
 • εφαρμογή των electrocoagulation (για την πληγείσα περιοχή είναι εκτεθειμένος σε ρεύμα υψηλής συχνότητας);
 • καταστροφή του προσβεβλημένου ιστού με υγρό άζωτο.
 • αφαίρεση των κονδυλωμάτων με τη χρήση χημικών ουσιών (χημική καυτηρίαση).

Οι μέθοδοι τη θεραπεία κονδυλωμάτων στο σπίτι

Η θεραπεία των κονδυλωμάτων στο σπίτι βασίζεται στις ίδιες αρχές όπως και στην επίσημη ιατρική. Πρώτον και κύριον, θα πρέπει να υπάρχει δραστική θεραπεία των ασθενειών που προκαλούν εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η ομαλοποίηση της γαστρεντερικής οδού, είναι μία από τις υψηλότερες προτεραιότητες για την αποκατάσταση της αντίστασης του σώματος. Επίσης, ισχύει ο αριθμός των διαθέσιμων εγχώριων πόρων, με την τακτική χρήση της οποίας, είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα συγκρίσιμη με την επίδραση των φαρμάκων:

 • Βάμμα του σκόρδου. Για τη θεραπεία χρησιμοποιείται νερό ή ένα αλκοολούχο βάμμα. Το σκόρδο έχει ισχυρή αντι-ιική δράση με μια ουσία allicin. Το Allicin είναι επίσης σε θέση να παρέχουν ανοσοδιεγερτικό και αντι-φλεγμονώδη δράση.
 • Αφέψημα από βότανα φικαρία. Η εφαρμογή στο εσωτερικό του έχει μια καταθλιπτική επίδραση στη δραστηριότητα των ιών. Η εφαρμογή του χυμού του φικαρία, απευθείας στο κονδυλωμάτων, προκαλώντας τη συρρίκνωση και την απόρριψη.
 • Χυμό πατάτας. Γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Κατάποση αντι-φλεγμονώδη, αντιτοξικά δράση. Όταν εφαρμόζεται άμεσα πάνω στο δέρμα, ενεργοποιεί τις αναπλαστικές και μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς.

Σημαντικό: η χρήση των λαϊκών ένδικα μέσα να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Για παράδειγμα, η φικαρία η ίδια είναι τοξική, αν δεν τηρούν τις σωστές αναλογίες, μπορεί να δηλητηριάσει.

Εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη χημική αφαίρεση των κονδυλωμάτων στο σπίτι

Αφαίρεση των κονδυλωμάτων στο σπίτι είναι δυνατή με τη βοήθεια της χημικής έκθεσης για την πληγείσα περιοχή.

Συνήθως εφαρμόζεται η καύση των κονδυλωμάτων με τη χρήση:

 • το οξικό οξύ.
 • αμμωνία;
 • το υπεροξείδιο του υδρογόνου;
 • spinnogo μολύβι?
 • πράσινα καρύδια, εμποτισμένη με την κηροζίνη.

Συστηματικές επιδράσεις στην θηλωμάτων μία από αυτές τις ουσίες προκαλεί νέκρωση των ιστών του καρκίνου και στη συνέχεια αυτο-erase. Προκειμένου να διατηρηθεί η ακεραιότητα των γύρω ιστών, εφαρμόζονται χημικές ουσίες προσεκτικά, απευθείας στο κονδυλωμάτων.

Σημαίνει προκαλεί την παραβίαση από την αναπνοή των ιστών

Επίσης συμβάλει στην απόρριψη των όγκων, σημαίνει ότι παραβιάζουν την παροχή οξυγόνου στους ιστούς. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε:

 • Το καστορέλαιο. Λίπανση papillomavirus συμβάλλει στην παραβίαση από την ανταλλαγή οξυγόνου στα κύτταρα. Ουσίες ρικίνη και ricinin συστατικό του καστορέλαιου, προκαλούν καταστροφικές αλλαγές στον ιστό της θηλές και να συμβάλει στο θάνατο. Όταν εφαρμόζεται στο κονδυλωμάτων, θα πρέπει να κάνουν την αίτηση για την αποτροπή της Διαγραφής;
 • Ασπράδι αυγού. Όταν εφαρμόζεται στην πάσχουσα περιοχή, στερώντας από τον ιστό του οξυγόνου, λόγω στυπτικές ιδιότητες. Επίσης, έχει αντιβακτηριακή δράση. Εφαρμόστε αρκετές στρώσεις μέχρι ένα πυκνό κάλυμμα.
 • Σαπούνι. Επανειλημμένα εφαρμόζεται στο θηλωμάτων, δεν πλύσιμο στο προηγούμενο στρώμα. Ενεργή δράση στυπτική ιδιότητα της ξήρανσης σαπούνι, αλκαλικό, και το στεατικό οξύ, το οποίο είναι μέρος του.

Πόσο επικίνδυνη είναι η αφαίρεση των κονδυλωμάτων από τον εαυτό σας

Δεν θα πρέπει να αφαιρέσετε κρεατοελιές από το σχίσιμο ή κόψιμο για τον εαυτό σας. Όταν ένα παρόμοιο θηλωμάτων υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της μόλυνσης σε κοντινούς ιστούς. Επίσης, αν self-αφαίρεση των κονδυλωμάτων, είναι πιθανό να συγχέουμε απλό θήλωμα με όγκους επιρρεπείς σε κακοήθεις ανάπτυξη. Για το λόγο αυτό, προηγουμένως, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.